/ Blogi

Lipunmyyntimme on uudistunut: sarjakorttimme ei ole enää entisensä ja varausmahdollisuus on poistunut kokonaan. Tässä vastaukset muutamaan useimmin kysyttyyn kysymykseen.

1. Mistä voin ostaa sarjakortin?

Ensimmäistä kertaa sarjakorttimme voi nyt ostaa hiff.fi-verkkokaupastamme (hinta 70 e, sisältää 11 lippua ja katalogin).

Lisäksi sarjakortin voi ostaa kaikista näytösteattereistamme (lukuunottamatta Kino Tapiolaa) sekä Tennispalatsista ja Kampin pop up -lipunmyyntipisteestä. Ennen kuin lähdet ostoksille tarkasta kuitenkin, mitkä ovat kyseisten lipunmyyntipisteiden aukioloajat ja päivämäärät.

Jos ostit juuri sarjakorttisi mutkattomasti verkkokaupastamme, voit noutaa hintaan kuuluvan katalogin joko Savoy-teatterista tai 12.9. alkaen festivaali-infostamme Kinopalatsista.

2. Mikä sarjakortti oikeastaan on?

Sarjakortti ei oikeastaan ole lippu lainkaan, vaan seitsemänmerkkinen koodi. Yhdellä koodilla voit lunastaa yhteensä 11 lippua hiff.fi-verkkokaupassamme, minkä tahansa näytösteatterimme lipputiskillä sekä Tennispalatsissa ja Kampin kauppakeskuksen pop up -lipunmyyntitiskillä. Verkkokauppamme on auki 24/7, muiden lipunmyyntipisteiden aukioloajat ja päivämäärät löydät täältä.

Koodi ei ole henkilökohtainen, vaan voit käyttää sitä vaikka itse ensin viiteen lippuun, ja antaa sitten kaverille, joka lunastaa sillä loput kuusi. Lippuja ei tarvitse lunastaa kaikkia kerrallaan ja voit aina asioidessasi tarkistaa sen kapasiteetin.

3. Miten käytän sarjakorttia?

Yksittäislippujen ennakkomyynnin aikana 8.–15.9. sarjakortissa olevalla koodilla voit lunastaa normaalihintaisia elokuvalippuja hiff.fi-verkkokaupassamme, Savoy-teatterista, Kampin kauppakeskuksen pop up -lipunmyyntitiskillä, sekä Kinopalatsista ja Tennispalatsista Kinopalatsin R&A-näytöksiin.

Festivaalin aikana 16.–25.9. sarjakortilla voi lunastaa lippuja minkä tahansa näytösteatterimme lipputiskillä kyseisen teatterin näytöspäivinä sekä Tennispalatsissa (vain Kinopalatsin näytöksiin). Sarjakorttimme ei käy maksuvälineenä Finnkinon verkkokaupassa.*

4. Miten varmistan paikkani Kinopalatsin näytöksiin, kun varausmahdollisuutta ei enää ole, eikä sarjakortti käy Finnkinon verkkokaupassa?

Kun näytöskohtainen lipunmyynti alkaa 8.9. voit lunastaa sarjakorttikoodilla lippuja Kinopalatsin näytöksiin joko Kinopalatsin tai Tennispalatsin lipunmyyntitiskillä. Voit myös ostaa tavalliseen tapaan yksittäisiä lippuja Kinopalatsin R&A-näytöksiin Finnkinon kaikista Suomen teattereista ja verkkokaupasta ilman sarjakorttia.

Varausmahdollisuudesta päätettiin luopua, koska varauksista iso osa jätettiin lunastamatta, ja monelta halukkaalta jäi lippu saamatta näytökseen, johon olisi ollut tilaa. Uskomme, että näytökset myyvät varausten poisjäännin myötä hitaammin loppuun ja myös suosittujen näytösten lippujen hankintaan on aikaa totuttua pidempään.

5. Miten saan (sarjakortilla tai ilman) hankittua kaikki haluamani liput yhdellä kertaa?

Finnkino ja Liputin -lipunmyyntijärjestelmien yhdistäminen on osoittautunut ylivoimaiseksi tehtäväksi. Olemme pyrkineet kuitenkin tekemään lippuostokset mahdollisimman helpoksi sijoittamalla Kampin kauppakeskuksen pop up -lipunmyyntipisteen (josta saa lippuja kaikkiin muihin paitsi Kinopalatsin näytöksiin) Tennispalatsin lipunmyynnin (josta saa lippuja Kinopalatsin näytöksiin) välittömään läheisyyteen.

*Mikäli et pääse asioimaan Kinopalatsin tai Tennispalatsin lipunmyyntitiskeille, mutta haluat ehdottomasti hankkia sarjakorttihinnalla lippuja Kinopalatsin R&A-näytöksiin, Finnkinon verkkokaupassa on oma 70 € sarjakortti, jolla voit Finnkinon verkkokaupassa lunastaa 11 lippua Kinopalatsin R&A-näytöksiin. Huomioithan että tämä sarjakortti käy vain Finnkinon verkkokaupassa ja vain Kinopalatsin R&A-näytöksiin!