/ Blogi

Pauli_haanpaa_Olen Pauli Haanpää, Helsingissä asuva 31-vuotias valokuvauksen “vakava harrastaja”.

Termi ehkä voisi tarkoittaa sitä, että useimmiten vietän kameran kanssa aikaa omaksi ilokseni mutta välillä myös sen kanssa töitä tehden.

Pauli_Haanpaa_kuva2

Ensimmäinen muistikuva valokuvaamisesta minulla on lapsena. Silloin käsissäni olleessa kamerassa oli paljon kummallisia osia joista en juuri ymmärtänyt mitään ja salamakin oli vaihdettava joka otoksen jälkeen uuteen. Seuraava aalto tuli noin yläasteikäisenä kun talvisin lähdimme koulun jälkeen usein Talmaan lumilautailemaan ja löysin itseni yhä enemmän ja enemmän kameran takaa kuvaamassa kavereitani isäni vanhalla Yashicalla. Käytin lähes kaikki rahani filmin kehitykseen.

Pauli_Haanpaa_kuva1

Ammattikorkeakoulussa graafisen tekniikan opintojeni loppupuolella löysin valokuvaamisen uudestaan ja siitä eteenpäin olen pyrkinyt kehittämään jatkuvasti itseäni. Hyvän palautteen ansiosta olen uskaltanut ottaa myös kuvauskeikkoja jatkuvasti lisää. Olen kuvannut pääsiasssa teatteria, potretteja ja häitä. Minulle mielenkiintoisinta kuvaamisessa on ihmisten kuvaaminen ja liikkeen tunnun saaminen staattiseen valokuvaan.

Haaveeni on jonain päivänä pystyä tekemään valokuvausta täyspäiväisesti. Mahdollisuus päästä mukaan tallentamaan R&A:ta on hieno tilaisuus olla mukana yhdessä joka syksyisessä suosikkitapahtumassani. Löydät lisää kuviani osoitteesta www.paulihaanpaa.fi

Pauli_Haanpaa_kuva4