Tältä sivulta löydät tietoa erilaisista akkreditoitumisen mahdollisuuksista. Akkreditoinnit julkaistaan 15.8. Akkreditoitua voit joko elokuva-alan ammattilaisena tai median edustajana.

R&A Pro

Sopiiko R&A Pro minulle?

Festivaalin ammattilaisakkreditointia eli R&A Pro -passia voivat hakea elokuva-alan ammattilaiset kuten tuottajat, ohjaajat, käsikirjoittajat ja näyttelijät, tuotantopalveluiden tarjoajat sekä elokuvafestivaalien, -teattereiden, -levitysyhtiöiden, -kerhojen ja elokuva-alan organisaatioiden edustajat. Akkreditointi sopii sinulle, jos osallistut festivaaleille työsi puolesta, haluat nähdä monipuolisesti festivaalin elokuvia ja pystyt hyödyntämään myös päivänäytöksiä.

Ammattilaisakkreditointi sisältää R&A Pro -festivaalipassin, ohjelmakatalogin ja oikeuden lunastaa kolme näytöslippua päivittäin (salikohtaisen saatavuuden mukaan) 14.9. alkaen festivaalin ajan. Lisäksi 31.8 mennessä akkreditoituneet elokuvien ostajat (mm. myynti- ja levitysyhtiöt ja ohjelmistohankkijat (mm. elokuvakerhot ja -festivaalit) saavat pääsyn 1.-11 järjestettäviin festivaalin lehdistönäytöksiin.

Huomaathan, että R&A Pro -passi ei takaa pääsyä tiettyyn elokuvaan tai näytökseen (passilaisille on varattu omat lippukiintiöt) eikä sillä voi lunastaa lippua gaalanäytöksiin, ilmaistapahtumiin tai erikoishintaisiin näytöksiin.

Täytä akkreditointihakemus keskiviikkoon 13.9. mennessä. Hakemuslomakkeen löydät tämän linkin takaa.

Akkreditointimaksu on 50 € / henkilö (sis. alv 10%) ja se suoritetaan heti akkreditointia haettaessa. Ilmoitamme hakemuksen hyväksymisestä sähköpostitse syyskuun alussa. Mikäli akkreditointihakemustasi ei hyväksytä, maksu palautetaan sinulle.

Huomaathan, että 13.9. lähetettyjen hakemusten käsittelyaika voi olla 24h.

Festivaalin Finnish Film Affair -ammattilaistapahtumaan 20.-22.9. on erillinen akkreditointi tapahtuman omilla sivuilla osoitteessa www.finnishfilmaffair.fi. FFA-akkreditointi ei sisälly R&A Pro -akkreditaatioon. FFA-akkreditointi sulkeutuu 13.9.

Median edustajille on festivaalille erillinen akkreditointi, lisätietoja löydät täältä  https://hiff.fi/press/akkreditointi/

Noudatamme festivaalillamme turvallisemman tilan periaatteita, tutustuthan niihin etukäteen.

Tietosuojaseloste

Finnish Film Affair

Finnish Film Affair on festivaalin kansainvälinen ammattilaistapahtuma ja suomalaisen elokuva ja tv-osaamisen vientifoorumi, johon osallistuu vuosittain 400 ammattilaista ympäri maailmaa. Lisää tietoa tapahtuman akkreditaatiosta FFA:n sivuilta.

Media

Media-akkreditointi on tarkoitettu Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalista juttua tekeville toimittajille.