Tältä sivulta löydät tietoa erilaisista akkreditoitumisen mahdollisuuksista. Akkreditoinnit julkaistaan 15.8. Akkreditoitua voit joko elokuva-alan ammattilaisena tai median edustajana.

R&A Pro

R&A Pro -akkreditointi on suunnattu elokuva-alan ammattilaisille, jotka haluavat osallistua festivaalille työnsä puolesta. Pro-akkreditointia (ent. R&A Industry) voivat hakea esimerkiksi elokuvafestivaalien, -teattereiden, -levitysyhtiöiden, -kerhojen ja elokuva-alan organisaatioiden edustajat, elokuvantekijät kuten tuottajat, ohjaajat ja käsikirjoittajat sekä tuotantopalveluiden tarjoajat.

Akkreditointihakemus avautuu kesällä 2023.

Akkreditointimaksu on 45 € / henkilö (sis alv 10%) ja se suoritetaan heti akkreditointia haettaessa. Ilmoitamme hakemuksen hyväksymisestä sähköpostitse syyskuun alussa. Jos akkreditointihakemustasi ei hyväksytä, maksu palautetaan sinulle.

Ammattilaisakkreditointi sisältää R&A Pro -festivaalipassin, ohjelmakatalogin ja oikeuden lunastaa kolme näytöslippua päivittäin (salikohtaisen saatavuuden mukaan). Lisäksi akkreditoituneet elokuvien ostajat (mm. myynti- ja levitysyhtiöt) ja ohjelmistohankkijat (mm. elokuvakerhot ja -festivaalit) saavat henkilökohtaiset tunnukset R&A:n Festival Scope -verkkokirjastoon, jossa on katsottavissa valikoima festivaalin elokuvia.

HUOMAATHAN:
Festivaalin Finnish Film Affair -ammattilaistapahtumaan 20.–22.9. on erillinen akkreditointi tapahtuman omilla sivuilla. FFA-akkreditointi ei sisälly R&A Pro -akkreditaatioon.

Finnish Film Affair

Finnish Film Affair on festivaalin kansainvälinen ammattilaistapahtuma ja suomalaisen elokuva ja tv-osaamisen vientifoorumi, johon osallistuu vuosittain 400 ammattilaista ympäri maailmaa. Lisää tietoa tapahtuman akkreditaatiosta FFA:n sivuilta.

Media

Media-akkreditointi on tarkoitettu Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalista juttua tekeville toimittajille.