/ Uutiset

Rakkautta & Anarkiaa päättyi, mutta elämä jatkuu (ainakin jotenkin)

Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali nousi korona-ajan jälkeiseen yleisöennätykseen. Festivaali huipentui sunnuntaina loppuunmyytyyn päätösnäytökseen. Suomen suurin, monipuolisin, kutkuttavin, kihelmöivin, kipein, tervein ja kaikin puolin paras elokuvafestivaali on tältä erää päättynyt. Festivaalin loppuunmyydyssä… Lue Rakkautta & Anarkiaa päättyi, mutta elämä jatkuu (ainakin jotenkin) »

/ Uutiset

R&A Shorts -pääpalkinto elokuvalle life coachista, jonka työ on inspiroida työttömiä

Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalin Kotimainen kilpailu on ratkennut. Aurora-palkinnon voitti Elisabeth Marjanovic Cronvallin elokuva Reptilhjärnan. Kaikki palkitut kuusi elokuvaa esitetään festivaalilla lauantaina. Muut palkitut ovat Karoliina Gröndahlin Ei nimi miestä pahenna (Uusi aalto -palkinto), Iiti Yli-Harjan Blush – An… Lue R&A Shorts -pääpalkinto elokuvalle life coachista, jonka työ on inspiroida työttömiä »

/ Uutiset

R&A-lipunmyynti vetää kuin härkä – jo neljä gaalaa myyty loppuun!

Suomen suurimman elokuvafestivaalin lipunmyynti on alkanut lennokkaasti. Elokuvaliput ovat myyneet paremmin kuin alkoholi, tupakka ja bensa yhteensä tai ainakin sinnepäin. Lue täältä, mitkä elokuvat ovat vaarassa myydä loppuun seuraavaksi tai kadu loppuikäsi! R&A-lippujen myynti lähti lentoon heti aamusta, kun tuomionpäivän kello… Lue R&A-lipunmyynti vetää kuin härkä – jo neljä gaalaa myyty loppuun! »

/ Uutiset

R&A:n koko ohjelmisto on nyt julki – Vetonauloina Cannesin kohuelokuva ja lyhyet Almodóvarit

Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali saa vielä yhden gaalan, kun Cannesin elokuvajuhlien Grand Prix -palkinnon voittanut THE ZONE OF INTEREST esitetään festivaalin uuden Mestarigaalan teoksena. Festivaali tuo valkokankaille maan laadukkaimman elokuvakattauksen, johon kuuluvat Pedro Almodóvarin tuoreet lyhytelokuvat sekä läjäpäin… Lue R&A:n koko ohjelmisto on nyt julki - Vetonauloina Cannesin kohuelokuva ja lyhyet Almodóvarit »

/ Uutiset

R&A Shorts esittää lyhytelokuvia elokuvan mestareilta ja tulevaisuuden tähdiltä

Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalin lyhytelokuvaohjelmisto R&A Shorts tuo valkokankaille hiottuja timantteja niin paikkansa vakiinnuttaneilta konkareilta kuin elokuvataiteen tulevaisuuden toivoiltakin. Kotimaiseen kilpailuun valittiin 33 lyhytelokuvaa. R&A Shorts -ohjelmistossa nähdään 163 fiktio-, dokumentti- ja… Lue R&A Shorts esittää lyhytelokuvia elokuvan mestareilta ja tulevaisuuden tähdiltä »