/ Uutiset

R&A-taiteilija 2018: Kyllähän jotkut tissejäkin pelkäävät

Rakkautta & Anarkiaa 2018 -julisteen tehnyt Tea Tauriainen pitää söpöistä pitkätukkaisista naishahmoista. Festivaalin tämän vuoden ilmeen taustalla on ajatus siitä, että rohkean ei tarvitse olla räävitöntä. Sininen ja punainen tukka liehuvat tämän vuoden Rakkautta & Anarkiaa -julisteessa. Suurisilmäiset naishahmot on luonut… Lue R&A-taiteilija 2018: Kyllähän jotkut tissejäkin pelkäävät »

/ Uutiset

Osaaja, haluamme sinut!

Haemme vieraskoordinaattoria ja toimitusassistenttia syksyn R&A-festivaalille HIFF – Rakkautta & Anarkiaa on Suomen suurin ja kaunein elokuvatapahtuma, joka kerää syyskuisin elokuvan ystävät nauttimaan rohkeimmasta ja puhutuimmasta uudesta kansainvälisestä elokuvasta. Nyt haemme joukkoomme vieraskoordinaattoria ja… Lue Osaaja, haluamme sinut! »

/ Uutiset

Selma Vilhusen Tyttö nimeltä Varpu on vuoden paras pohjoismainen elokuva

Pohjoismaiden neuvoston vuoden 2017 elokuvapalkinnon saivat ohjaaja-käsikirjoittaja Selma Vilhunen ja tuottajat Kai Nordberg & Kaarle Aho elokuvasta TYTTÖ NIMELTÄ VARPU. Runsaasti tunnustusta saanut TYTTÖ NIMELTÄ VARPU sai keskiviikko-iltana 1.11.2017 POHJOISMAIDEN NEUVOSTON ELOKUVAPALKINNON, joka on yksi tavoitelluimmista… Lue Selma Vilhusen Tyttö nimeltä Varpu on vuoden paras pohjoismainen elokuva »