Yleisöä Finnish Film Affairissa
/ Uutiset

Hae projektillasi mukaan Finnish Film Affairin showcase-päivään

Kehitteillä ja tuotannossa olevat hankkeet voivat hakea mukaan Finnish Film Affairin showcase-päivään 29.5.2023 asti. Tänä vuonna sarjoihin voivat hakea myös tuotannot, joissa Suomi on vähemmistötuotantomaa.  Kehitteletkö parhaillaan elokuvaprojektia, jolla on kansainvälistä potentiaalia? Etsitkö kansainvälistä myyntiagenttia tai… Lue Hae projektillasi mukaan Finnish Film Affairin showcase-päivään »

/ Uutiset

Uusia tekijöitä, utopioita ja vastarintaa – R&A Spring Break -ohjelmisto on nyt julki

Historian ensimmäisen R&A Spring Break -festivaalin timanttinen ohjelmisto on nyt julkistettu. Uuden alun kunniaksi myös festivaalin teema on uuden äärellä. Ohjelmistossa tämä tarkoittaa niin uusia tekijöitä, utopioita kuin vastarintaa. Rakkautta & Anarkiaa yhdistyksen boutique-festivaali tarjoilee 13 pitkää ja kuusi… Lue Uusia tekijöitä, utopioita ja vastarintaa – R&A Spring Break -ohjelmisto on nyt julki »

Yleisöä Bio Rexissä.
/ Uutiset

Talkoolaishaku on nyt auki – Tule mukaan tekemään historian ensimmäistä R&A Spring Break -elokuvafestivaalia 12.–16.4.2023!

Huomio! Talkoolaisreservi on nyt täynnä, ja haku on sulkeutunut. Talkoolaisrekry syksyn Rakkautta & Anarkiaa -festivaalille aukeaa kesäkuussa — Kaikkien aikojen ensimmäinen R&A Spring Break koittaa 12.–16.4.2023. Huhtikuinen kevätfestivaali on jo vajaan kuukauden päässä, ja etsimme nyt innokkaita vapaaehtoisia festivaalin… Lue Talkoolaishaku on nyt auki – Tule mukaan tekemään historian ensimmäistä R&A Spring Break -elokuvafestivaalia 12.–16.4.2023! »

/ Tiedotteet Uutiset

Haku R&A Shorts -lyhytelokuvaohjelmiston kotimaiseen kilpailuun on auki!

Helsinki International Film Festival  – Rakkautta & Anarkiaa kutsuu elokuvantekijät osallistumaan vuoden 2023 R&A Shorts -lyhytelokuvaohjelmiston kotimaiseen kilpailuun. Haku kilpailuun on auki 1.3. – 31.5. R&A Shorts -lyhytelokuvaohjelmisto esitetään syyskuussa osana 36. Rakkautta & Anarkiaa -festivaalia.    R&A… Lue Haku R&A Shorts -lyhytelokuvaohjelmiston kotimaiseen kilpailuun on auki! »

Aftersun-elokuvan päähenkilöt Sophie ja Calum makaavat sohvalla
/ Uutiset

Rakkautta & Anarkiaa lanseeraa uuden kevätfestivaalin: avajaiselokuvana Charlotte Wellsin Aftersun – päivämme auringossa

Kaikkien aikojen ensimmäisen R&A Spring Break -festivaalin teema on uuden äärellä. Avajaiselokuvana nähdään elokuvamaailman kertarysäyksellä valloittaneen Charlotte Wellsin Aftersun – päivämme auringossa, joka saa festivaaleilla Suomen ensi-iltansa. Ohjelmisto julkaistaan kokonaisuudessaan 22.3.2023, jolloin käynnistyy myös… Lue Rakkautta & Anarkiaa lanseeraa uuden kevätfestivaalin: avajaiselokuvana Charlotte Wellsin Aftersun – päivämme auringossa »

Still 2022 R&A Shorts -trailerista "Repliikki"
/ Uutiset

R&A Shorts -trailerikilpailu tulee taas – osallistu lähettämällä ideasi 28.2.2023 mennessä!

Onko sinulla, audiovisuaalisen alan ammattilainen tai opiskelija, timanttinen idea 36. HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin lyhytelokuvaohjelmiston traileriksi? Festivaalin lyhytelokuvaohjelmisto R&A Shorts esittää vuosittain noin 150 lyhytelokuvaa. Ohjelmiston ytimessä on kotimainen ja uusi eurooppalainen elokuva, joka nostaa… Lue R&A Shorts -trailerikilpailu tulee taas – osallistu lähettämällä ideasi 28.2.2023 mennessä! »

Still lyhytelokuvasta Record shop. Kuvassa levykaupan myyjä Patisse on tiskin takana. Hänellä on ruskeat afrohiukset ja unelmoiva ilme. Kuvassa on vaaleanpunainen valo.
/ Uutiset

Yleisön suosikkilyhärit osana Kansainvälisen lyhytelokuvapäivän ohjelmistoa

Joulukuun lopussa vietetään jo kymmenettä kertaa Kansainvälistä lyhytelokuvapäivää. R&A on tuttuun tapaan mukana Lyhytelokuvapäivän työryhmässä. Ranskasta lähtöisin oleva tapahtuma juhlistaa lyhyttä elokuvamuotoa vuoden lyhimpänä päivänä, tänä vuonna 21.12.2022. Lyhytelokuvapäivän kunniaksi on mahdollista järjestää… Lue Yleisön suosikkilyhärit osana Kansainvälisen lyhytelokuvapäivän ohjelmistoa »

/ Uutiset

Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinnon voittaja on islantilainen Lamb

Tämän vuoden Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinnon voitti Valdimar Jóhannssonin ohjaama Lamb (Dýrið). Ohjaajan esikoispitkä kuljettaa katsojan Islannin jylhille syrjäseuduille. Maanviljelijäpariskunta löytää yllättävän ratkaisun lapsettomuuteensa, kun heidän lampaansa synnyttää kummallisen karitsan. Lapsen ja vanhemman suhteen… Lue Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinnon voittaja on islantilainen Lamb »

/ Uutiset

Ympäristölipun lahjoitussummalla tuetaan tänä vuonna muunlajisten eläinten hyvinvointia

Tämän vuoden ympäristölippujen ja -sarjakorttien lahjoitussumma jaettiin tänä vuonna Eläinten turvakoti Saparomälle ja Eläinsuojelukeskus Tuulispäälle. Ympäristölippujen lahjoitussumma oli yhteensä 3969€, ja se jaetaan tasan kohteiden kesken. Suuntaamalla lahjoitusvarat ympäristönsuojeluun R&A haluaa tukea kestävää… Lue Ympäristölipun lahjoitussummalla tuetaan tänä vuonna muunlajisten eläinten hyvinvointia »