Kauhua, draamaa vai romantiikkaa? Anna R&A-ministeriön päättää puolestasi!

11 päivää, 170 pitkää elokuvaa ja 190 lyhytelokuvaa. Selaat Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin katalogia ja haluaisit nähdä vähintään joka toisen elokuvan. Ahdistaako valinnanvaikeus? Ei hätää! Anna R&A -ministeriön auttaa sinua päätöksenteossa. Richardinkadun kirjaston neuvotteluhuoneeseen on kokoontunut joukko Rakkautta… Lue Kauhua, draamaa vai romantiikkaa? Anna R&A-ministeriön päättää puolestasi! »

Sibelius ja kuvataide liikuttavat ohjaaja Terence Daviesia

Elokuvateatteri Andorrassa järjestettiin brittiläisen ohjaajan ja käsikirjoittajan Terence Daviesin masterclass-tilaisuus, jossa ohjaaja keskusteli urastaan ja elokuvistaan Kansallisen Audiovisuaalisen Instituutin ohjelmistosuunnittelijan Antti Alasen kanssa. Terence Daviesin (s. 1945) harvakseltaan julkaisemat elokuvat ovat kuin henkiin… Lue Sibelius ja kuvataide liikuttavat ohjaaja Terence Daviesia »

Muurahaiset kipittivät lautasilla Bugs Film & Tasting -tapahtumassa

Raikuvat aplodit täyttävät Dubrovnikin täyteen pakatun salin. Hyönteiskokki Topi Kairenius on juuri päättänyt anteliaan kiitospuheensa illallisvieraille. Kulinaristit ovat nauttineen täyden kolmen ruokalajin hyönteisillallisen Brooklyn Breweryn oluet ruokajuominaan. Ilta alkoi kuitenkin herkullisella BUGS-dokumenttielokuvalla, jonka… Lue Muurahaiset kipittivät lautasilla Bugs Film & Tasting -tapahtumassa »