/ Ilmiöt Kulissien takaa

Kauhufriikin unelma: kauhuklassikko Creepshow isolta kankaalta

Kauhu kiehtoo ihmisiä. Erityisesti kauhuelokuvat ovat suosittuja sen takia, koska ne aiheuttavat tunteita, joita on muuten vaikea kokea. Kauhu onkin askel pimeälle puolelle – mutta turvallisesti. Uinu, uinu lemmikkini oli ensikosketukseni Stephen Kingin kauhu-universumiin. Sain sen vanhemmiltani joululahjaksi joskus hieman ennen kirjan… Lue Kauhufriikin unelma: kauhuklassikko Creepshow isolta kankaalta »

/ Ilmiöt Kulissien takaa

Seksi kuuluu meille kaikille

Rakkautta & Anarkiaa sekä Väestöliitto kysyivät kansanedustaja Jani Toivolan juontamassa seminaarissa ”Kenelle seksi kuuluu?” Esiin nousi voimakkaasti, että seksuaalioikeudet ovat ihmisoikeuksia. On tärkeää taata jokaiselle mahdollisuus seksuaalisuuteen ja perhesuunnitteluun. Vaikka Suomea pidetään tasa-arvoisena maana, ei… Lue Seksi kuuluu meille kaikille »

/ Ilmiöt Kulissien takaa

”Sivut loppuvat aina kesken” – Lyhytelokuvissa samat haasteet kuin pitkissä

Torstai-iltana WHS Teatteri Unionissa oli koolla neljä elokuvantekijää, jotka kaikki ovat uransa alkuvaiheilla tehneet lyhytelokuvia. Osa heistä jatkaa lyhytelokuvien parissa muiden tuotantojen ohessa edelleenkin. Käsikirjoittaja-ohjaajat Hannaleena Hauru, Jussi Hiltunen, Teemu Nikki ja Hamy Ramezan näyttivät Unionin yleisölle kukin yhden… Lue ”Sivut loppuvat aina kesken” – Lyhytelokuvissa samat haasteet kuin pitkissä »