RAKKAUTTA, ANARKIAA JA RUNOUTTA Ilmainen

  • HPC_2016

Maanantai 19.9.
Dubrovnik Bar // 18:00-21:00

Helsinki Poetry Connection tuo Rakkautta & Anarkiaa -festivaalille elokuva-aiheisen runoillan! Luvassa on elokuvan ja runouden risteämiä ja filmi-aiheinen open mic, jossa voit lausua vaikkapa katkelman suosikkielokuvakohtauksestasi. Myös runous, räp ja laulut ovat tervetulleita lavalle!

Illan esiintyjät:

Helpless Burning Thing Collaboration taustalla toimivat elokuvantekijä Hanna Kaihlainen ja runoilija, muusikko Roope Hattu. Esitys käsittelee pohjoista, jäätä ja ihmisen osaa yhteiskunnassa. Osa teksteistä on myös julkaistu ArtArctica- Antologiassa. Katso kaksikon teaseri täältä.

Jonne Piltonen on 21-vuotias oululainen esiintyvä runoilija, joka yhdistelee räpin ja runouden elementtejä intensiivisen rytmikkäällä tavalla. Piltonen luo eloa ja kuvallisuutta teksteihinsä kehollisten liikkeiden avulla sekä teatraalisella esiintymisellään. Piltonen julkaisee piakkoin ensimmäisen spoken word -runovideonsa.

Tuukka Hämäläinen (s.1987) on helsinkiläistynyt kirjailija, freelance-toimittaja ja tohtorikoulutettava, joka valmistelee elokuvia käsittelevää väitöskirjaa. Erittäin aktiivinen leffaharrastaja ja kriitikko työstää parhaillaan kolmatta runokirjaansa, jonka aiheena on selviytyminen pakko-oireisen häiriön (OCD) kanssa.

Illan sulosävelistä vastaa DJ Waldos ja tapahtuman juontaa Helsinki Poetry Connectionin puheenjohtaja Aura Nurmi.

Klubin jälkeen Andorrassa nähdään runoilija Emily Dickinsonin elämästä kertova A Quiet Passion -elokuva (ohjaus Terence Davies). Liput näytökseen tulevat myyntiin 8.9.

Tapahtuman Facebook-sivu