FUTURE SHORTS FINLAND

  • Future_Shorts_Banner

Lauantai 17.9.2016
Dubrovnik Bar // 21:00-02:00
Elatu Nessa (live)
DJ Nikolucky

9 € (vapaa pääsy elokuvanäytöksen jälkeen n. klo 23:00)

Future Shorts Finland tuo lyhytelokuvaklubinsa Rakkautta & Anarkiaa -festivaalille jo kuudetta kertaa. Future Shortsin pääkallopaikalla Lontoossa kootaan neljä kertaa vuodessa maailman kiinnostavimmat lyhytelokuvat, joita esitetään yli 100 maassa. Vuonna 2003 perustetusta Future Shortsista on siten tullut maailman laajin lyhytelokuvaverkosto. Näytöksen jälkeen klubilla esiintyy Elatu Nessa ja levymusiikista pikkutunneille asti vastaa DJ Nikolucky.

Future Shortsin syyskauden näytöksessä on Sundancessa, South By Southwestissa ja Go Shorts-festivaaleilla palkittuja lyhytelokuvia mm. Benelux-maista, Myanmarista, Ruotsista ja Briteistä. Yhdeksän tuoretta, alle puolituntista elokuvaa tarjoavat katsojille haastavia sukupuolirooleja, synesteettisia aistimuksia ja lentäviä liha-sipulivartaita. Kaikki elokuvat ovat joko puhuttu tai tekstitetty englanniksi.

Elatu Nessan musiikki on kotikutoinen yhdistelmä psykedeliaa, hoilausta, arktista bluesia ja looppeja. Se on aavikko unelmille, ääniraita lumisille kentille, tiskauksen lotinaan ja rakastelulle. Itse tehdyt ja jo valmiina olevat ja löydetyt äänet yhdistyvät roskaisiin blueskitaroihin ja kuviteltuihin tietokoneisiin. Elatu Nessa on Rusto Myllylahden vuonna 2015 perustama sooloprojekti. Hän on ollut mukana myös mm. Bir Iki, Pahat Keisarit, Luonnonvärit & Hot Dog Limsa Trip -yhtyeissä.

Briteistäkin vaikutteita saanut elokuvaaja-DJ Nikolucky sekoittaa trillereimmät biitit toiminnalliseen äänimaailmaan

Liput näytökseen R&A:n verkkokauppasta ja lipunmyyntipisteistä.

TAPAHTUMAN FACEBOOK-SIVU