Club Niubi: The Trees And The Wild + Tenderfist

Club Niubi tuo aasialaisia artisteja Eurooppaan. Perjantaina 28.9. Dubrovinikissa on tarjolla kaksi orkesteria Kaakkois-Aasiasta, kun trooppista indietä soittavvat indonesialainen The Trees and The Wild saa seurakseen elektrobändi Tenderfistin Kuala Lumpurista.

The Trees and the Wild (Indonesia)
Indonesialainen The Trees and the Wild kuulostaa eurooppalaiselta indiemusiikilta mutta onnistuu samalla yhdistämään mukaan reippaasti kaakkoisaasialaista letkeyttä ja trooppista kuumuutta. Todellista hyvän mielen musaa, joka yllättää tuoreella soundilla. Bändi on Indonesian indiemusiikin ykkösnimiä ja on esiintynyt Kaakkois-Aasian suurimmilla festivaaleilla. Keikka Rakkautta ja Anarkiaa -festivaalin jatkoklubilla on osa The Trees and the Wildin ensimmäistä Euroopan-kiertuetta.
Tenderfist (Malesia)
Tenderfist-ryhmä syntyi vuonna 2008, kun muusikon tittelistä kieltäytyneet jäsenet kaivoivat vanhat Casiot ullakolta ja alkoivat tehdä musiikkia omaksi huvikseen. Tenderfist soittaa kevyttä popahtavaa elektroa. Sittemmin yhtye on kasvanut basistilla ja ote on ammattimaistunut. Estetiikassa kuuluu kuitenkin kulttimainetta niittänyt tunnelma, joka on täydellistä perjantai-iltojen etkoille.
Color Dolor (Suomi)
Energiaa, kauneutta, rytmejä ja punkkia – niistä on Color Dolor tehty. Stina Koistisen luotsaama yhtye soittaa musiikkia, joka shamaanin lailla parantaa kuulijaansa. Nyt-liite nimesi Color Dolorin tulevaisuuden megatähdeksi!

Perjantai 28.9. klo 22.30-03.00

K-18 

Liput 8e + narikka (2,5e)

Dubrovnik, Eerikinkatu 11