Tomer Heymann

Mr. Gaga- Director Tomer Heymann

Tomer Heymann on vuonna 1970 syntynyt israelilainen elokuvantekijä, joka on uransa aikana ohjannut useita dokumenttielokuvia ja -sarjoja.

Hänen ohjaamansa dokumenttielokuvat ovat voittaneet paljon palkintoja useissa eri palkintogaaloissa. Yksi hänen tunnetuimmista elokuvistaan Paper Dolls voitti muun muassa kolme palkintoa vuoden 2006 Berliinin elokuvajuhlilla sekä yleisöpalkinnon Los Angelesin elokuvajuhlilla.

Syksyn R&A-ohjelmistossa nähtävä Mr. Gaga kertoo israelilaisen koreografin Ohad Naharinin elämästä ja työstä. Elokuva voitti SXSW-elokuvajuhlilla 2016 yleisöpalkinnon.

Anna Salonen

Filmografia

  • Who’s Gonna Love Me Now, 2016
  • Mr. Gaga, 2015
  • Love Letters to Cinema, 2014
  • Aliza, 2014
  • Shi’ur BeKaduregel, 2012
  • The Queen Has No Crown, 2011
  • I Shot My Love, 2009
  • The Way Home, 2009