Mika Taanila

A_N1633_L

Filmografia

  • Tectonic Plate (Mannerlaatta), 2016
  • Atomin paluu, 2015
  • Optinen ääni, 2005
  • Fysikaalinen rengas, 2002
  • Tulevaisuus ei ole entisensä, 2002
  • RoboCup99, 2000
  • Pori, 1998
  • Futuro – tulevaisuuden olotila, 1998
  • Thank You for The Music, 1997
Olkiluoto 3 -ydinvoimalasta povattiin ydinvoiman uutta tulemista Tshernobylin katastrofin jälkeisessä maailmassa. ”Suomen sähköisin kunta” Eurajoki otti hankkeen ilolla vastaan uskoen, että voimalasta saatava taloudellinen hyöty takaisi pienelle kunnalle vakaan tulevaisuuden. Vastoinkäymisten myötä epäonninen voimala on kuitenkin muuttunut niin Eurajoen kuin koko Suomenkin puheenaiheeksi.
Näytökset