Ken Loach

Filmografia

  • I, Daniel Blake, 2016
  • Jimmy’s Hall, 2014
  • Route Irish, 2010
  • Looking for Eric, 2009
  • Nimeni on Joe, 1998
  • Riff-Raff, 1991
danielblake
Diagnoosi on armoton. Sydänsairautensa vuoksi Daniel Blaken, 59, on haettava työkyvyttömyyseläkettä. Puuseppä on ammattitaidostaan ylpeä, mutta terveys on työtä tärkeämpää. I, Daniel Blake sai Cannesin elokuvajuhlilla Kultaisen palmun. Monia juryn päätöksistä kritisoitiin tylsiksi, mutta Ken Loachin solidaarisuusdraaman tunteiden voima on järkälemäistä.
Näytökset