Vuoden 2016 R&A-festivaalin (15.–25.9.2016) sarjakorttien ja katalogien myynti on käynnissä ja yksittäisten elokuvien lipunmyynti alkaa torstaina 8.9.

Sarjakortin hinta: 70 € (sis. 11 lippua ja katalogi) – osta sarjakortti netissä täältä!
Katalogin hinta: 9 €
Näytöskohtaisen lipun hinta: 9 €

Teattereiden lipunmyyntien aukioloajat löytyvät Teatterit-sivulta.

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä: Laura Larmio / 050-3282248

Sarjakorttien ja katalogien ennakkomyynti

Sarjakortteja ja katalogeja myydään ennakkoon hiff.fi-verkkokaupassa, Savoy-teatterissa sekä Finnkinon Kinopalatsissa ja Tennispalatsissa 2.9. alkaen. Sarjakortti- ja katalogimyynnin aikana Savoy-teatteri (Kasarmikatu 46 – 48) on avoinna arkisin klo 12–20 ja lauantaina klo 12–18.

Aiemmista vuosista poiketen sarjakortin voi ostaa myös verkkokaupasta.

Katalogit myynnissä lisäksi Akateemisessa Kirjakaupassa ja Rosebudin kaupoissa.

Sarjakortin hinta on 70€ (sis. 11 elokuvalippua ja katalogin)
Katalogin hinta on 9€

Näytöskohtaisten elokuvalippujen ennakkomyynti (8.–15.9.)

Näytöskohtainen myynti alkaa torstaina 8.9. klo 10.00 verkkokaupoissa hiff.fi ja finnkino.fi sekä Savoy-teatterissa, Kampin kauppakeskuksen pop up -lipunmyyntipisteessä ja Finnkinon teattereissa kautta maan. Edellisvuosista poiketen lippuja ei voi varata.

Savoy-teatteri on näytöskohtaisten lippujen ennakkomyynnin aikana avoinna 8.9. klo 10–20 ja 9.–14.9. klo 12–18. Festivaalin avajaispäivänä to 15.9. Savoy-teatterin lipunmyynti on avoinna klo 12 alkaen viimeisen näytöksen alkuun.

Kampin kauppakeskuksen pop up -lipunmyyntipiste on avoinna 8.–15.9. arkisin klo 10–20 ja lauantaina klo 10–19. Pop up -lipunmyyntipiste sijaitsee Kampin kauppakeskuksessa Tennispalatsinaukion sisäänkäynnin luona, 1. kerroksessa.

Liput Savoy-teatterin, Andorran, Dubrovnik Barin, Kino Sherylin, Kino Tapiolan, Korjaamo Kinon, Korjaamo Kulmasalin, Orionin ja WHS Teatteri Unionin näytöksiin Savoy-teatterista ja Kampin kauppakeskuksen pop up -lipunmyyntipisteestä sekä verkkokaupasta osoitteessa hiff.fi. Lippujen osto tapahtuu kunkin elokuvan esittelysivun kautta.

Kinopalatsin liput Finnkinon teattereista kautta maan sekä verkkokaupasta osoitteesta finnkino.fi.

Sarjakortti käy maksuvälineenä hiff.fi-verkkokaupassa sekä Savoy-teatterin, Kampin kauppakeskuksen, Kinopalatsin ja Tennispalatsin lipunmyynnissä. Sarjakortti on ostettava ennen lippujen lunastusta.

Lipun hinta on 9 €

Lipunmyynti festivaalin aikana (15.–25.9.)

Festivaalin aikana liput ovat myynnissä esitysteattereissa sekä verkkokaupoissa hiff.fi ja finnkino.fi.

Kinopalatsin liput voi ostaa myös mistä tahansa Finnkinon teatterista tai osoitteesta finnkino.fi. Finnkinon teattereiden aukioloajat löydät osoitteesta finnkino.fi.

Sarjakortti käy maksuvälineenä hiff.fi-verkkokaupassa sekä näytösteattereiden lipunmyynneissä. Finnkinon verkkokaupassa finnkino.fi ei voi maksaa lippuja sarjakortilla.

Savoy-teatterin, Andorran, Dubrovnik Barin ja Orionin liput voi ostaa mistä tahansa näistä teattereista. Kino Tapiolassa, Kino Sherylissä, Korjaamolla ja WHS Teatteri Unionilla on myynnissä lippuja vain teattereiden omiin näytöksiin ja vain R&A-näytöspäivinä. Kino Tapiolassa myydään lippuja Kino Tapiolan R&A-näytöksiin 8.9. alkaen.

Avajaispäivänä torstaina 15.9. Savoy-teatteri palvelee klo 12–20.45. Festivaalin aikana 16.–25.9. Savoy-teatterin lipunmyynti aukeaa arkisin klo 12 ja on avoinna illan viimeisen näytöksen alkuun. Viikonloppuisin Savoy-teatteri aukeaa tuntia ennen päivän ensimmäistä näytöstä ja on avoinna illan viimeisen näytöksen alkuun.

Andorra, Dubrovnik Bar, Orion, Kino Sheryl, Korjaamo ja WHS Teatteri Union aukeavat näytöspäivinä tuntia ennen päivän ensimmäistä näytöstä ja ovat avoinna illan viimeisen näytöksen alkuun. Kino Tapiola aukeaa puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Sarjakortti

Sarjakortin hinta on 70€ (sis. 11 elokuvalippua ja katalogin).

Sarjakortteja on myynnissä:

hiff.fi-verkkokaupassa, Savoy-teatterissa sekä Tennispalatsin ja Kinopalatsin lipumyynnissä 2.–25.9.

Kampin kauppakeskuksen pop up -lipunmyyntipisteessä 8.–15.9.

Näytösteattereiden lipunmyyntipisteessä (lukuunottamatta Kino Tapiolaa) kyseisen teatterin näytöspäivinä ajalla 16.–25.9.

Lipunmyyntipisteiden tarkat aukioloajat löydät teatterit-sivulta.

Sarjakortti käy maksuvälineenä näytöskohtaisten lippujen ennakkomyynnin aikana hiff.fi-verkkokaupassa sekä Savoy-teatterin, Kampin kauppakeskuksen, Kinopalatsin ja Tennispalatsin lipunmyynnissä (ei Finnkinon verkkokaupassa!). Festivaalin aikana sarjakortilla voi lunastaa lippuja näytösteattereissa sekä hiff.fi-verkkokaupassa.

Nettiostoissa on käsittelymaksu: Ostaessasi hiff.fi-verkkokaupasta 1-10 sarjakorttia maksu on 1e, ostaessasi 11-20 sarjakorttia maksu on 2e. Lunastaessasi sarjakortilla näytöskohtaisia lippuja käsittelymaksua ei enää peritä.

Sarjakortilla ei sellaisenaan pääse elokuviin, vaan se on vaihdettava näytöskohtaisiin lippuihin. Sarjakortti on ostettava ennen lippujen lunastusta.

Sarjakortti on seitsemän merkkiä sisältävä koodi. Maksuvaiheessa Hiff.fi-verkkokaupassa pystyt vaihtamaan sarjakortin näytöskohtaisiin lippuihin syöttämällä koodin sille varattuun kenttään.

Festivaalin sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia vaan samaa sarjakorttia voi käyttää useampi henkilö. Käyttämättä jääneistä sarjakorteista tai vapaalipuista ei anneta hyvitystä. Sarjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla, vaan se on voimassa, kunnes kaikki 11 lippua on lunastettu (25.9.2016 asti).

Finnkinon verkkokaupassa myynnissä oleva R&A-sarjakortti käy maksuvälineenä ainoastaan Kinopalatsin näytöksiin, lippujen lunastus Finnkinon verkkokaupasta. Myös Finnkinon R&A-sarjakorttiin sisältyy 11 lippua ja katalogi.

Festivaalin aikana sarjakortit ja katalogit ovat myynnissä verkkokaupassa ja esitysteattereissa.

Verkkokaupasta ostettuun sarjakorttiin kuuluvan katalogin voi lunastaa Savoy-teatterista (alkaen 2.9.) tai festivaalin infopisteestä Kinopalatsista (alkaen 12.9.).

Verkkokaupat

Savoy-teatterin, Andorran, Dubrovnik Barin, Orionin, Kino Sherylin, Kino Tapiolan, Korjaamo Kinon, Korjaamo Kulmasalin ja WHS Teatteri Unionin liput myynnissä festivaalin verkkokaupassa hiff.fi kunkin elokuvan esittelyn yhteydessä. Verkkoliput voi maksaa sarjakortilla, suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, Visalla, Visa Electronilla tai Mastercardilla.

Nettiostoissa on käsittelymaksu: Ostaessasi 1-10 lippua maksu on 1e, ostaessasi 11-20 lippua maksu on 2e.

Kinopalatsin liput myynnissä Finnkinon verkkokaupassa osoitteessa finnkino.fi.

Aiemmista vuosista poiketen sarjakortti käy maksuvälineenä hiff.fi-verkkokaupassa. Sarjakortti on ostettava ennen lippujen lunastusta. Huom! Finnkinon verkkokaupassa myynnissä oleva R&A-sarjakortti käy maksuvälineenä ainoastaan Kinopalatsin näytöksiin, lippujen lunastus Finnkinon verkkokaupasta.

Kummassakin verkkokaupassa asiakas voi valita, noutaako hän lipun myyntipisteestä vai tulostaako hän lipun itse.

Kulttuurisetelit ja -kortit

Kulttuurisetelit ja -maksukortit eivät käy maksuvälineeksi Savoy-teatterin, Andorran, Dubrovnik Barin, Orionin, Kino Tapiolan, Kino Sherylin, Korjaamon ja WHS Teatteri Unionin elokuvateatterissa.

Finnkinon teattereissa voi maksaa yksittäiset R&A-näytösliput kulttuuriseteleillä ja -maksukorteilla. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Huom! Edut kelpaavat ainoastaan yksittäisiin R&A-näytöslippuihin. R&A-sarjakortin maksuvälineenä niitä ei voi käyttää, koska verottajan ohjeen mukaisesti kulttuurisetelit on työnantajan työntekijälle tarjoama henkilökohtainen etu. Setelillä tai saldolla voi maksaa elokuva- ja muita pääsylippuja, mutta ei sarjalippupaketteja eikä oheismyynnin tuotteita.

Erikoishintaiset näytökset

Bugs Film & Tasting -liput tulevat myyntiin 8.9. Lue lisätietoja tapahtumasta täältä.

Festivaali-info

Festivaalin infokeskus sijaitsee Kinopalatsin aulassa, 2-salin tasanteella.

Infokeskus on avoinna ennen festivaalia 12.–14.9. klo 12-18 ja festivaalin aikana 15.–25.9. klo 10-21.

Festivaalin oheistuotteet

Festivaalin viralliset oheistuotteet t-paita ja kassi ovat myynnissä 19.8. alkaen Kinopalatsin karkkikaupassa ja koko festivaalin ajan Savoy-teatterissa.

Paitoja löytyy S-XL-kokoisina naisten ja miesten malleissa. Paidan hinta on 17€.

Kangaskassin hinta on 12€.

Muuta huomioitavaa

Näytökset ovat paikkanumeroimattomia.

Salin ovet avataan noin 5–10 minuuttia ennen näytöksen alkua.

Näytöksissä on vain harvoin trailereita tai muita mainoksia eli paikalla on hyvä olla ajoissa.

Loppuunmyytyihin näytöksiin voi palautua lippuja myyntiin noin 20 minuuttia ennen näytöstä.

Elokuvissa on ikärajat, jotka löytyvät kunkin elokuvan esittelysivulta.

Rakkautta & Anarkiaa -festivaali pidättää oikeuden ohjelmistomuutoksiin. Näytöksiin liittyvistä muutoksista kerrotaan osoitteessa hiff.fi.