Vuoden 2016 R&A-festivaalin (15.–25.9.2016) sarjakorttien ja katalogien myynti alkaa perjantaina 2.9. ja yksittäisten elokuvien lipunmyynti alkaa torstaina 8.9.

Sarjakortin hinta: 70 € (sis. 11 lippua ja katalogi)
Katalogin hinta: 9 €
Näytöskohtaisen lipun hinta: 9 €

Teattereiden lipunmyyntien aukioloajat löytyvät Teatterit-sivulta.

Sarjakorttien ja katalogien ennakkomyynti

Sarjakortteja ja katalogeja myydään ennakkoon verkkokaupassa, Savoy-teatterissa sekä Finnkinon Kinopalatsissa ja Tennispalatsissa 2.9. alkaen. Sarjakortti- ja katalogimyynnin aikana Savoy-teatteri (Kasarmikatu 46 – 48) on avoinna arkisin klo 12–20 ja lauantaina klo 12–18.

Aiemmista vuosista poiketen sarjakortin voi ostaa myös verkkokaupasta hiff.fi.

Katalogit myynnissä lisäksi Akateemisessa Kirjakaupassa ja Rosebudin kaupoissa.

Sarjakortin hinta on 70€ (sis. 11 elokuvalippua ja katalogin)
Katalogin hinta on 9€

Näytöskohtaisten elokuvalippujen ennakkomyynti (8.–15.9.)

Näytöskohtainen myynti alkaa torstaina 8.9. klo 10.00 verkkokaupoissa hiff.fi ja finnkino.fi sekä Savoy-teatterissa, Kampin kauppakeskuksen pop up -lipunmyyntipisteessä ja Finnkinon teattereissa kautta maan.

Lipunmyyntipisteiden aukioloajat päivitetään elokuun aikana.

Liput Savoy-teatterin, Andorran, Dubrovnik Barin, Kino Sherylin, Kino Tapiolan, Korjaamo Kinon, Korjaamo Kulmasalin, Orionin ja WHS Teatteri Unionin näytöksiin Savoy-teatterista ja Kampin kauppakeskuksen pop up -lipunmyyntipisteestä sekä verkkokaupasta osoitteessa hiff.fi. Lippujen osto tapahtuu kunkin elokuvan esittelysivun kautta.

Kinopalatsin liput Finnkinon teattereista kautta maan sekä verkkokaupasta osoitteesta finnkino.fi.

Sarjakortti käy maksuvälineenä hiff.fi-verkkokaupassa sekä Savoy-teatterin, Kampin kauppakeskuksen, Kinopalatsin ja Tennispalatsin lipunmyynnissä. Sarjakortti on ostettava ennen lippujen lunastusta.

Lipun hinta on 9 €

Lipunmyynti festivaalin aikana (15.–25.9.)

Festivaalin aikana liput ovat myynnissä esitysteattereissa sekä verkkokaupoissa hiff.fi ja finnkino.fi.

Kinopalatsin liput voi ostaa myös mistä tahansa Finnkinon teatterista. Finnkinon teattereiden aukioloajat löydät osoitteesta finnkino.fi.

Savoy-teatterin, Andorran, Dubrovnik Barin ja Orionin liput voi ostaa mistä tahansa näistä teattereista. Kino Tapiolassa, Kino Sherylissä, Korjaamolla ja WHS Teatteri Unionilla on myynnissä lippuja vain teattereiden omiin näytöksiin ja vain R&A-näytöspäivinä.

Avajaispäivänä torstaina 15.9. Savoy-teatteri palvelee klo 10–21. Festivaalin aikana 16.–25.9. Savoy-teatterin lipunmyynti aukeaa arkisin klo 12. Viikonloppuisin Savoy-teatteri aukeaa tuntia ennen päivän ensimmäistä näytöstä ja on avoinna illan viimeisen näytöksen alkuun.

Andorra, Dubrovnik Bar, Orion, Kino Tapiola, Kino Sheryl, Korjaamo ja WHS Teatteri Union aukeavat näytöspäivinä tuntia ennen päivän ensimmäistä näytöstä ja ovat avoinna illan viimeisen näytöksen alkuun.

Sarjakortti

Sarjakortin hinta on 70€ (sis. 11 elokuvalippua ja katalogin)

Festivaalin sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia vaan samaa sarjakorttia voi käyttää useampi henkilö. Käyttämättä jääneistä sarjakorteista tai vapaalipuista ei anneta hyvitystä.

Sarjakortilla ei sellaisenaan pääse elokuviin, vaan se on vaihdettava näytöskohtaisiin lippuihin. Sarjakortti on ostettava ennen lippujen lunastusta.

Sarjakortti käy maksuvälineenä näytöskohtaisten lippujen ennakkomyynnin aikana hiff.fi-verkkokaupassa sekä Savoy-teatterin, Kampin kauppakeskuksen, Kinopalatsin ja Tennispalatsin lipunmyynnissä. Festivaalin aikana sarjakortilla voi lunastaa lippuja näytösteattereissa sekä hiff.fi-verkkokaupassa.

Finnkinon verkkokaupassa myynnissä oleva R&A-sarjakortti käy maksuvälineenä ainoastaan Kinopalatsin näytöksiin, lippujen lunastus Finnkinon teattereista ja Finnkinon verkkokaupasta.

Festivaalin aikana sarjakortit ja katalogit ovat myynnissä verkkokaupassa ja esitysteattereissa.

Verkkokaupasta ostettuun sarjakorttiin kuuluvan katalogin voi lunastaa festivaalin infopisteestä Kinopalatsista tai Savoy-teatterista.

Verkkokaupat

Savoy-teatterin, Andorran, Dubrovnik Barin, Orionin, Kino Sherylin, Kino Tapiolan, Korjaamo Kinon, Korjaamo Kulmasalin ja WHS Teatteri Unionin liput myynnissä festivaalin verkkokaupassa hiff.fi kunkin elokuvan esittelyn yhteydessä. Verkkoliput voi maksaa suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, Visalla, Visa Electronilla tai Mastercardilla tai aiemmin ostetulla sarjakortilla.

Nettiostoissa on käsittelymaksu: Ostaessasi 1-10 lippua maksu on 1e, ostaessasi 11-20 lippua maksu on 2e.

Kinopalatsin liput myynnissä Finnkinon verkkokaupassa osoitteessa finnkino.fi.

Aiemmista vuosista poiketen sarjakortti käy maksuvälineenä hiff.fi-verkkokaupassa. Sarjakortti on ostettava ennen lippujen lunastusta. Huom! Finnkinon verkkokaupassa myynnissä oleva R&A-sarjakortti käy maksuvälineenä ainoastaan Kinopalatsin näytöksiin, lippujen lunastus Finnkinon teattereista ja Finnkinon verkkokaupasta.

Kummassakin verkkokaupassa asiakas voi valita, noutaako hän lipun myyntipisteestä vai tulostaako hän lipun itse.

Kulttuurisetelit ja -kortit

Kulttuurisetelit ja -maksukortit eivät käy maksuvälineeksi Savoy-teatterin, Andorran, Dubrovnik Barin, Orionin, Kino Tapiolan, Kino Sherylin, Korjaamon ja WHS Teatteri Unionin elokuvateatterissa.

Finnkinon teattereissa voi maksaa yksittäiset R&A-näytösliput kulttuuriseteleillä ja -maksukorteilla. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Huom! Edut kelpaavat ainoastaan yksittäisiin R&A-näytöslippuihin. R&A-sarjakortin maksuvälineenä niitä ei voi käyttää, koska verottajan ohjeen mukaisesti kulttuurisetelit on työnantajan työntekijälle tarjoama henkilökohtainen etu. Setelillä tai saldolla voi maksaa elokuva- ja muita pääsylippuja, mutta ei sarjalippupaketteja eikä oheismyynnin tuotteita.

Erikoishintaiset näytökset

Festivaali-info

Festivaalin infokeskus sijaitsee Kinopalatsin aulassa, 2-salin tasanteella.

Infokeskus on avoinna ennen festivaalia 12.–14.9. klo 12-18 ja festivaalin aikana 15.–25.9. klo 10-21.

Festivaalin oheistuotteet

Festivaalin viralliset oheistuotteet t-paita ja kassi ovat myynnissä 19.8. alkaen Kinopalatsin karkkikaupassa ja koko festivaalin ajan Savoy-teatterissa.

Paitoja löytyy S-XL-kokoisina naisten ja miesten malleissa. Paidan hinta on 17€.

Kangaskassin hinta on 12€.

Muuta huomioitavaa

Näytökset ovat paikkanumeroimattomia.

Salin ovet avataan noin 5–10 minuuttia ennen näytöksen alkua.

Näytöksissä on vain harvoin trailereita tai muita mainoksia eli paikalla on hyvä olla ajoissa.

Loppuunmyytyihin näytöksiin voi palautua lippuja myyntiin noin 20 minuuttia ennen näytöstä.

Elokuvissa on ikärajat, jotka löytyvät kunkin elokuvan esittelysivulta.

Rakkautta & Anarkiaa -festivaali pidättää oikeuden ohjelmistomuutoksiin. Näytöksiin liittyvistä muutoksista kerrotaan osoitteessa hiff.fi.