Vuoden 2015 R&A-festivaalin (17.–27.9.2015) sarjakorttien ja katalogien myynti alkaa perjantaina 4.9. ja yksittäisten elokuvien lipunmyynti alkaa torstaina 10.9. Varausten viimeinen lunastuspäivä on 16.9.

– Näytöskohtaisen lipun hinta: 8 € (päivänäytökset) ja 9 € (iltanäytökset klo 18.00 alkaen)
– Sarjakortin hinta: 70 € (sis. 11 lippua ja katalogi)
– Katalogin hinta: 8 €

Sarjakorttien ja katalogien ennakkomyynti

– Sarjakortteja ja katalogeja myydään ennakkoon Helsingissä Lasipalatsin Bio Rexissä, Kinopalatsissa, Tennispalatsissa, Maximissa ja Kontulan Kulttuuripisteessä 4.9. alkaen. Sarjakortti- ja katalogimyynnin aikana Bio Rex (Mannerheimintie 22–24) on avoinna arkisin klo 12–20 ja lauantaina klo 12–18. Kontulan Kulttuuripiste (Kontulan ostari, Kontulatalo, Keinulaudankuja 4) on auki vain arkisin 9–17.
– Katalogeja voi ostaa myös Stockmannin Akateemisesta kirjakaupasta Helsingin keskustan ja Tapiolan liikkeistä.
– Sarjakortin hinta on 70€ (sis. 11 elokuvalippua ja katalogin)
– Katalogin hinta on 8€
– Festivaalin aikana sarjakortit ja katalogit ovat myynnissä esitysteattereissa.
– Festivaalin sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia, vaan samaa sarjakorttia voi käyttää useampi henkilö. Käyttämättä jääneistä sarjakorteista tai vapaalipuista ei anneta hyvitystä.

Näytöskohtaisten elokuvalippujen ennakkomyynti (10.–17.9.)

– Näytöskohtainen myynti alkaa torstaina 10.9. klo 10:00 verkkokaupoissa hiff.fi ja finnkino.fi sekä Lasipalatsin Bio Rexissä, Kontulan Kulttuuripisteessä ja Finnkinon teattereissa kautta maan.
– Näytöskohtaisen ennakkomyynnin aikana Lasipalatsin Bio Rex on avoinna arkisin klo 10–20, lauantaina klo 12–18, sunnuntaina suljettu. Huom! Avajaispäivänä 17.9. Bio Rex on avoinna ennakkomyynnin mukaisesti alkaen klo 10.
– Liput Bio Rexin, Kino Engelin, Kesäkino Engelin, Andorran, Dubrovnikin, Kino Sherylin, Kino Tapiolan, Korjaamo Gallerian, Korjaamo Kulmasalin, Orionin ja WHS Teatteri Unionin näytöksiin Lasipalatsin Bio Rexistä ja Kontulan Kulttuuripisteestä sekä verkkokaupasta osoitteessa hiff.fi. Lippujen varaus ja osto tapahtuu kunkin elokuvan esittelysivun kautta.
– Varausten teko on mahdollista verkkokaupoissa 10.–15.9. Varausten viimeinen lunastuspäivä on 16.9. teattereiden aukioloaikojen mukaisesti. Lunastamattomat varaukset palautuvat myyntiin 17.9.
– Kino Tapiolassa myydään lippuja vain Kino Tapiolan näytöksiin.
– Kinopalatsin ja Maximin liput Finnkinon teattereista kautta maan sekä verkkokaupasta osoitteesta finnkino.fi.
– Verkkokaupoissa myynnissä vain yksittäiset elokuvaliput, ei sarjakortit, tai katalogit. Sarjakorttia ei voi käyttää maksuvälineenä verkossa.
– Lipun hinta on 8€ (päivänäytökset) ja 9€ (iltanäytökset klo 18.00 alkaen).
– Teattereiden lipunmyyntien aukioloajat löytyvät Teatterit-sivulta.

Lipunmyynti festivaalin aikana (18.–27.9.)

– Liput ovat myynnissä verkkokaupoissa osoitteissa hiff.fi ja finnkino.fi myös festivaalin aikana.
– Kinopalatsin liput voi ostaa myös mistä tahansa Finnkinon teatterista. Finnkinon teattereiden aukioloajat löydät osoitteesta finnkino.fi.
– Bio Rexin, Kino Engelin, Kesäkino Engelin, Andorran, Dubrovnikin ja Orionin liput voi ostaa mistä tahansa näistä teattereista sekä Kontulan Kulttuuripisteestä. Kino Tapiolassa, Kino Sherylissä, Korjaamolla ja WHS Teatteri Unionilla on myynnissä lippuja vain teattereiden omiin näytöksiin ja vain R&A-näytöspäivinä.
– Avajaispäivänä torstaina 17.9. Lasipalatsin Bio Rex palvelee klo 10–21.00. Festivaalin aikana 18.–27.9. Bio Rexin lipunmyynti aukeaa arkisin klo 12. Viikonloppuisin Bio Rex aukeaa tuntia ennen päivän ensimmäistä näytöstä ja on avoinna illan viimeisen näytöksen alkuun.
– Kino Engel, Kesäkino Engel, Andorra, Dubrovnik, Orion, Kino Tapiola, Kino Sheryl, Korjaamo ja WHS Teatteri Union aukeavat näytöspäivinä tuntia ennen päivän ensimmäistä näytöstä ja ovat avoinna illan viimeisen näytöksen alkuun.

Verkkokaupat

– Bio Rexin, Kino Engelin, Kesäkino Engelin, Andorran, Dubrovnikin, Orionin, Kino Sherylin, Kino Tapiolan, Korjaamo Gallerian, Korjaamo Kulmasalin ja WHS Teatteri Unionin liput myynnissä festivaalin verkkokaupassa hiff.fi kunkin elokuvan esittelyn yhteydessä. Verkkoliput voi maksaa suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, Visalla, Visa Electronilla tai Mastercardilla.
– Nettiostoissa on käsittelymaksu: Ostaessasi 1–10 lippua maksu on 1€, ostaessasi 11–20 lippua maksu on 2€.
– Kinopalatsin ja Maximin liput myynnissä Finnkinon verkkokaupassa osoitteessa finnkino.fi.
– Sarjakorttia ei voi käyttää maksuvälineenä verkossa, mutta verkossa varatut liput voi lunastaa sarjakortilla lipunmyyntipisteistä lunastusajan puitteissa (viim. 16.9.)
– Kummassakin verkkokaupassa asiakas voi valita, noutaako hän lipun myyntipisteestä vai tulostaako hän lipun itse.

Kulttuurisetelit ja -kortit

Finnkinon teattereissa ja Kontulan kulttuuripisteellä voit maksaa myös kulttuuriseteleillä ja -maksukorteilla. Finnkinolla ja Kontulan kulttuuripisteellä käyvät maksuvälineenä seuraavat kulttuurisetelit ja -maksukortit:

  1. Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteli sekä Smartum saldo -maksukortti. (Huom. Vain liikuntaan tarkoitettu Smartum-liikuntaseteli ei käy maksuvälineenä).
  2. RJ-Kuntoiluseteli Oy:n Tyky-Kuntoseteli+ 2€ ja 4€ sekä sähköinen Tyky-Online. (Huom. Vain liikuntaan tarkoitettu Tyky-Kuntoseteli ei käy maksuvälineenä.)
  3. Edenred Finland Oy:n Virikesetelit, Ticket Mind & Body -kortti ja Ticket Duo -kortti.
  4. ePassi Maksuvälineiden KulttuuriPassi.
  5. Wellness Wallet -kortti.
  6. Finnkinolla lisäksi Finnkinon normaalit omat sarjaliput (ei 0-hintaiset)

Huom! Edut kelpaavat ainoastaan yksittäisiin R&A-näytöslippuihin. R&A-sarjakortin maksuvälineenä niitä ei voi käyttää, koska verottajan ohjeen mukaisesti kulttuurisetelit on työnantajan työntekijälle tarjoama henkilökohtainen etu. Etua ei voi siirtää muille, eivätkä sitä voi käyttää esimerkiksi perheenjäsenet. Palveluntarjoajalla on oikeus tarkastaa käyttäjän henkilöllisyys lippukassalla. Vanhentuneita seteleitä ei voi ottaa vastaan. Seteleistä ei anneta vaihtorahaa takaisin. Setelillä tai saldolla voi maksaa elokuva- ja muita pääsylippuja, mutta ei sarjalippupaketteja eikä oheismyynnin tuotteita.

Lisäksi Finnkinon verkkokaupassa voi maksaa nyt myös Finnair Plus –pisteillä. Valitessasi Finnair Plus -verkkomaksun, kirjaudut suoraan Finnairin järjestelmään – kuten myös verkkopankkimaksujen kanssa. Lippuostokset voi maksaa joko Finnair Plus -pisteillä tai piste + raha -yhdistelmällä. Maksuvaiheessa voit käyttää pisteitä joko koko summan maksamiseen tai valita haluamasi summan + pistemäärän. Maksuvaiheessa sinulla tulee olla Finnair Plus -kortin numero sekä salasana, jotta kirjautuminen järjestelmään onnistuu.

Finnairin kanta-asiakkaat voivat käyttää Plus-pisteitään kaikkien myynnissä olevien näytöslippujen maksamiseen.

Verkkokaupassa 4000 Finnair Plus -pistettä on noin 10 €.

Huom!

Kulttuurisetelit ja -maksukortit eivät käy maksuvälineeksi Bio Rexin, Kino Engelin, Kesäkino Engelin, Andorran, Dubrovnikin, Orionin, Kino Tapiolan, Kino Sherylin, Korjaamon ja WHS Teatteri Unionin elokuvateatterissa.

Elokuvalippujen varaaminen ja lunastus

– Elokuvalippuja on mahdollista varata molemmissa verkkokaupoissa 10.–15.9. välisenä aikana.
– Varaukset on lunastettava viimeistään keskiviikkona 16.9. teattereiden aukioloaikojen mukaisesti.
– Kinopalatsin ja Maximin näytösliput voi lunastaa mistä tahansa Finnkinon teatterista kautta maan.
– Sarjakortilla voi lunastaa lippuja Finnkinon teattereista kautta maan.
– Bio Rexin, Kino Engelin, Kesäkino Engelin, Andorran, Dubrovnikin, Orionin, Kino Tapiolan, Kino Sherylin, Korjaamo Gallerian, Korjaamo Kulmasalin ja WHS Teatteri Unionin liput voi lunastaa Lasipalatsin Bio Rexistä sekä Kontulan Kulttuuripisteestä.
– Suosittelemme lunastamaan varaukset hyvissä ajoin ennen viimeisten päivien ruuhkia.
– Varausmahdollisuus päättyy 15.9. eikä varauksia voi tehdä enää festivaalin aikana.

Erikoishintaiset näytökset

Perjantai 18.9. klo 21–03, Dubrovnik
Future Shorts Finland
Liput: 9€ (näytöksen jälkeen maksuton), sarjakortti käy myös maksuvälineenä.

Lauantai 19.9. klo 22.30–04.00, Dubrovnik
Balkan Fever
Live: No-One’s Land (FI/GER/ SRB)
Liput: 10€ (bändin jälkeen 6 €), sarjakortti ei käy maksuvälineenä.
Ennakkoliput myynnissä käteisellä Digelius Musicissa (Laivurinrinne 2)

Tiistai 22.9. klo 21–02, Dubrovnik
Radio Helsinki ja Teemu Keisteri proudly presents: Multiklubi ja One Man Multishow movie night!
Klo 21 One Man Multishow
Klo 22 Radio Helsinki DJ’t
Klo 23 PEU
Liput 7€, sarjakortti käy myös maksuvälineenä.

Perjantai 25.9. klo 21–02, Dubrovnik
WE JAZZ X R&A
Live: Buba Wii Aa
We Jazz DJs
Liput 9€, sarjakortti ei käy maksuvälineenä.

Lauantai 26.9. klo 21, Dubrovnik
Live From Helsinki! Stand up -klubi
Komedia on aina parasta livenä. Live From New York! -dokumentin jälkeen pääset nauramaan kunnolla Dubrovnikin puolella, jossa esittäytyy monipuolinen kattaus Helsingin stand up -skenen kiinnostavimpia nimiä. Lavalla Joni Koivuniemi, Heikki Vilja, Johanna Tohni, Fathi Ahmed, Kaisa Pylkkänen, Mebe, Jamie MacDonald (CAN), Saana Peltola ja Isak Rautio, illan isäntänä Aatu Raitala.
Elokuva 18:30, showtime 21:00
15€ leffa + klubi, sarjakortti ei käy maksuvälineenä.
10€ pelkkä klubi, sarjakortti ei käy maksuvälineenä.

Festivaali-info

– Festivaali-info uusi sijaitsee Lasipalatsin Foorumin puoleisessa päädyssä, Mannerheimintie 22–24, (sisäänkäynti Simonkadulta)
– Infokeskus on avoinna ennen festivaalia 14.–16.9 klo 12–18 ja festivaalin aikana 17.–27.9. klo 11–21.

Festivaalin oheistuotteet

– Vuoden 2015 R&A-festivaalin viralliset oheistuotteet, t-paita ja kangaskassi, ovat myynnissä Kinopalatsin ja Maximin kahvilassa sekä nettikaupassa www.purewaste.org. Paidat, kassit ja julisteet ovat myynnissä myös festivaalin infokeskuksessa 14.9. alkaen.
-Infokeskus on avoinna ennen festivaalia ajalla 14.–16.9 klo 12–18 ja festivaalin aikana 17.–27.9. klo 11–21.
– Paitoja löytyy S-XL-kokoisina naisten ja miesten malleissa. Paidan hinta on 12€. Aikaisempien vuosien t-paitoja on myynnissä hintaan 5€.
– Kangaskassin hinta on 10€
– Julisteen hinta on 4€

Muuta huomioitavaa

– Näytökset ovat paikkanumeroimattomia
– Salin ovet avataan noin 5–10 minuuttia ennen näytöksen alkua
– Näytöksissä on vain harvoin trailereita tai muita mainoksia eli paikalla on hyvä olla ajoissa
– Loppuunmyytyihin näytöksiin voi palautua lippuja myyntiin noin 20 minuuttia ennen näytöstä
– Elokuvissa on ikärajat, jotka löytyvät kunkin elokuvan esittelysivulta
– Rakkautta & Anarkiaa -festivaali pidättää oikeuden ohjelmistomuutoksiin. Näytöksiin liittyvistä muutoksista kerrotaan osoitteessa hiff.fi