Pulpettikinon lyhytelokuvanäytös 1 

Näytös tarjoaa visuaalisesti huikaisevan kattauksen eurooppalaista animaatiota. Suositellaan 3-vuotiaasta ylöspäin.

Anttu Harlin & Joonas Utti
Kikattava kakkiainen: Malttia malttia
Suomi / 2017  / 5 min

Kikattavan Kakkiaisen seurassa saavat aikuiset ja lapset nauraa yhdessä! Ahne Tallustava Termiitti yrittää huijata Täti Simarusinan tekemän mustikkapiirakan itselleen.

Marlies van der Wel
Sabaku
Alankomaat / 2016 / 3 min

Kun SABAKUn Buffalo-ystävä menehtyy, hänen täytyy etsiä itselleen uusi ystävä. Matka on kuoppainen, mutta mahdottoman hellyttävänä hahmona hän ei luovuta ennen kuin ystävä löytyy.

Petra Varga
Miimikot
Unkari / 2016 / 4 min

Kaksi miimikkoa nauttii näkymättömiä lounaitaan puistossa, kun pulu ilmestyy paikalle. Tilanne eskaloituu entistä huvittavammaksi, kun alkaa kilpailu pulun huomiosta.

Andres Tenusaar
Miriamin kanan haaveilut
Viro / 2016 / 5min

Pikkuveli ja isä rakentavat lennokkia sadepäivän ratoksi. Miriam puolestaan katselee albumia eteläisistä maista ja kaukokaipuu iskee myös kanaan.

Ceylan Beyoglu
Pikkukonsertti
Saksa / 2016 / 6 min

6-vuotias huilu, Pikku-Pico, asuu suojaisaa elämää perheensä ja ystäviensä kanssa. Hän osaa jo muutamat nuotit soittaakseen orkesterissa, mutta oman melodian

Adam Marko-Nord
Jazzoo
Ruotsi / 2017 / 9 min

Jazzoo on animoitu musikaaliseikkailu, jossa tapaamme kengurun lailla hyppivän koalan, hikoilevan hipon, kiukkuisen toukan ja joraavia norsuja.

Riho Unt
Miriam järvellä
Viro / 2017 / 5 min

Miriam on perheensä kanssa retkellä järvellä. Pitkän ja väsyttävän päivän jälkeen koko perhe lepäilee teltassa, mutta kana ei saa unta. Aamulla selviää mikä kanaa piti hereillä.

Ana Chubinidze
Taskutyyppi
Ranska, Sveitsi, Georgia / 2016 / 7 min

Vanhassa matkalaukussa asusteleva pikkumies löytää itselleen uuden ystävän sokeasta vanhasta miehestä. Pikkumies hyppää miehen taskuun, ja musiikin avulla opastaa tätä ylittämään katujen esteet.

Anttu Harlin & Joonas Utti
Kikattava kakkiainen: Hymyruutu
Suomi / 2017 / 5 min

Kikattavan Kakkiaisen seurassa saavat aikuiset ja lapset nauraa yhdessä! Havunhelmassa on valokuvauspäivä ja kaikki odottavat kuvan ottamista innolla. Kaikki muut paitsi Herra Hirvi, joka ei löydä sopivia sarvia päähänsä.

  • Alkup. nimi:
  • Maa: Alankomaat, Georgia, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Unkari, Viro
  • Kieli:
  • Kesto: 49 min
  • Tekstitys:
  • Ikäraja:
  • Levittäjä:
  • Kopion lähde: