Pulpettikinon lyhytelokuvanäytös 1 

Huom! Näytös on R&A Pulpettikinon päivähoitoryhmien/koululaisnäytös.

Anne Kristin Berge
HERMANIN SYDÄN
NORJA /// 2014 /// 9 MIN
Herman asuu nallensa kanssa rauhaisassa harmoniassa suuren puun sisällä, keskellä kaunista puutarhaa. Eräänä yönä yllättävä ja Hermanille epämieluisa vierailija tulee kyläilemään.

Leevi Lemmetty
PIPOPINGVIINI
SUOMI, IRLANTI /// 2015 /// 4 MIN /// MUSTE JA VALO
Eränä aurinkoisena päivänä Pipopingviini istuu pilkillä Etelänavalla. Pingviinilauma kärkkyy herkeämättä kaloja, kunnes horisonttiin ilmestyy epäilyttävän näköinen tyyppi, joka astelee ylväänä lauman keskelle ja asettaa punaisen kalanmuotoisen solmion kaulaansa. Kohta kaikki Etelänavan pingviinit haluavat kalasolmion.

Nils Skapans
HAAMUHETKI
LATVIA /// 2014 /// 7 MIN
Kuten joka ilta, Haamu lähtee töihin – kummittelemaan ja pelottelemaan. Pahimmissa painajaisissaankaan Haamu ei olisi osannut kuvitella kohtaavansa tytön, joka ei pelkää häntä. Mutta niin vain käy!

Yunlu Chen, Xiaonan Zhang
ROBOTTIUNI
RANSKA /// 2014 /// 4 MIN
Työskenneltyään ahkerasti Caroline nukahtaa. Unessaan hän tapaa ystävällisen robotin nimeltä Charlie, ja he ystävystyvät.

Martin Smatana
SIRKUS
SLOVAKIA /// 2014 /// 6 MIN
Pieni poika näkee maagisen sirkusryhmän etenevän läpi tähtikirkkaan yön. Uskal- taisiko hän astua sisään lumoavaan sir- kustelttaan vai onko sisäänpääsymaksu kuitenkin liian korkea?

Ralf Kukula
FRED JA ANABEL
SAKSA /// 2014 /// 8 MIN
Fred-kissa ja Anabel-hanhi ovat parhaita ystäviä, jotka viettävät kesän yhdessä temmeltäen pelloilla ja puissa. Syksyn saapuessa Anabel lähtee parvensa kanssa muuttomatkalle etelään ja Fred jää kaipaamaan ystäväänsä – mutta onneksi aina koittaa uusi kevät!

Paul Cichon
OPOSSUMIT
SAKSA /// 2014 /// 4 MIN
Toimistossa on kahvinkeitin, josta työntekijät ravaavat hakemassa kahvia. Mutta he eivät tiedäkään, että kahvinkeitin on itse asiassa pieni keittiö, ja että jokaisen kupillisen valmistaa opossumi. Opossumin kahvihommat kuitenkin häiriintyvät, kun sen mahapussista ilmestyy joukko leikkisiä ja uteliaita pikku-opossumeja!

Michela Donini, Katya Rinaldi
TOUKKA JA KANA
ITALIA /// 2013 /// 10 MIN
Toukka ja kana ovat parhaita kavereita. Molemmat tietävät, että heidän on tullut aika erota, koska luonto jatkaa kiertoaan.

  • Alkup. nimi:
  • Maa:
  • Kieli: ei dialogia / no dialogue
  • Kesto: 52 min
  • Tekstitys:
  • Ikäraja: S
  • Levittäjä:
  • Kopion lähde:

Yhteistyössä

  • sponsori