Rauhanturvaaja tekee kriisitilanteessa päätöksen, jolla on vakavat seuraukset. Oscar-ehdokkuuden saanut elokuva on tarkkanäköinen kuvaus sodasta, jossa hyväksi tarkoitettukaan teko ei ole välttämättä moraalisesti oikein.
Näytökset
Peter Grönlundin elokuva kysyy, onko Tukholman huono-osaisten pikkurikollisten keskuudessa jotain kunniaa, joka ylittäisi tarpeen pelastaa oma nahkansa keinolla millä hyvänsä?
Näytökset
Kotimaassaan yleisömenestykseksi noussut tositarina 1980-luvulla ihmisiä Buenos Airesissa kaapanneesta Puccion perheestä. Rikoselokuvan ja perhedraaman taustalla muikistelee pahaenteisen letkeä rokki, kun murhat kirivät tekijöitään kiinni.
Näytökset
Brillante Mendozan äiti-Rosalla on neljä lasta ja sekatavarakauppa. Sivussa pyörii pienen pieni huumebisnes, mikä ajaa Rosan aviomiehensä kanssa vastakkain poliisin korruption kanssa.
Näytökset
Koomassa oleva poika vaikeuttaa äitinsä elämää. Coenin veljekset mieleen tuovalla mustalla huumorilla kuvattu mysteeri tekee melankolisen katsauksen vanhemmuuden velvollisuuksiin.
Näytökset
R&A:n Kotimaisen gaalan elokuva on Shanghain kansainvälisillä elokuvajuhlilla parhaasta ohjauksesta palkittu, Antti J. Jokisen käsikirjoittama ja ohjaama PAHAN KUKAT. Se on ajankohtainen, rosoinen ja katujen musiikin tahdittama tarina uusioperheestä, joka kamppailee lähiölevottomuuksien paineessa.
Näytökset
Hongkongilaisesta vuokrakasarmista löytyy nuoren kiinalaistytön silvottu päätön ruumis. Veteraanipoliisi selvittää prostituoidun murhaa unenomaiseen tunnelmaan luottavassa eksistentiaalisessa murhamysteerissä.
Näytökset
Viktor Kärppä on inkeriläinen paluumuuttaja ja entisen Neuvostoliiton spetsnaz-erikoisjoukkojen sotilas. Noista vuosista Kärpälle on jäänyt kyky selviytyä fyysisistä vaaroista ja kiperistä tilanteista. Helsinkiin asettunut Kärppä haluaisi olla kunniallinen rakennusalan yrittäjä ja perheenisä. Se ei yrityksistä huolimatta onnistu, sillä hän tuntee liian monenlaisia ihmisiä ja osaa liikaa asioita.
Näytökset
Eksistentialistisessa tie-elokuvassa kaksi vanhaa palkkamurhaajaa etsii hämärämiehen kadonnutta kännykkää Ranskan syrjäseudulla. Se on päätynyt vahingossa maailmanloppua pelkäävän nuorenparin haltuun.
Näytökset

Toro (2015)

Perhe on pahin. Varsinkin jos veli on tunari alkoholisti ja isähahmona sekä työnantajana häärii Espanjan pahamaineisin rikollispomo. Veri on kuitenkin vettä sakeampaa, ja sitä tässä elokuvassa riittää.
Näytökset