Tuomariston ja yleisön valitsema parhaimmisto Artova Film Festivalilta esitellään R&A­ yleisölle jo perinteeksi muodostuneessa AFF­näytöksessä.
Näytökset
Future Shorts Autumn Season 2016 koostuu palkituista lyhytelokuvista ympäri maailmaa.
Näytökset
Finnish Future -osio esittelee vuoden 2016 Uneton48 -elokuvakilpailun finalistielokuvat. Näytöksen jälkeen on yleisölle avoin pitchaustilaisuus, jossa elokuvantekijät pääsevät esittelemään pitkien elokuvien ideoitaan ammattilaispaneelille.
Näytökset
Eleganssi on lyhytelokuva, joka taltioi peltopyyn ja fasaanin metsästykseen liittyvän tyylin ja eleganssin erään suomalaisen herraseurueen kautta. Toivola on elokuva karjaonnesta, arjen rikkaudesta ja luopumisen haikeudesta.
Näytökset
Näytös on R&A Pulpettikinon päivähoitoryhmille suunnattu näytös, joka tarjoaa visuaalisesti huikaisevan kattauksen eurooppalaista animaatiota. Elokuvissa seikkailevat muun muassa Råtta Booris ja Silakka Anneli, Prinssi Ki-ki-do ja Pikkuli-lintu!
Näytökset
Näytös on R&A Pulpettikinon koululaisluokille suunnattu näytös, jossa sukelletaan eurooppalaisen animaation syövereihin. Elokuvissa nähdään onko meressä asuminen mahdollista, miten Råtta Boorikselle käy tällä kertaa ja voiko mielikuvitusystävän varastaa.
Näytökset