Tuottelias ohjaaja Sion Sono vaihtaa veren ja vilauttelun puhuviin leluihin, taikakilpikonnaan ja glam rockiin musikaalia, romanttista komediaa ja fantasiaa yhdistelevässä elokuvassa.
Näytökset
Rakkautta & Anarkiaa juhlii 19. syyskuuta syntyneen Mamoru Hosodan syntymäpäivää mestarin tuoreimman ohjauksen, POIKA JA PETO (The Boy and the Beast), Suomen ensiesityksellä. Animaatio oli viime vuonna Japanin katsotuin kotimainen elokuva.
Näytökset
Näytös on R&A Pulpettikinon päivähoitoryhmille suunnattu näytös, joka tarjoaa visuaalisesti huikaisevan kattauksen eurooppalaista animaatiota. Elokuvissa seikkailevat muun muassa Råtta Booris ja Silakka Anneli, Prinssi Ki-ki-do ja Pikkuli-lintu!
Näytökset
Näytös on R&A Pulpettikinon koululaisluokille suunnattu näytös, jossa sukelletaan eurooppalaisen animaation syövereihin. Elokuvissa nähdään onko meressä asuminen mahdollista, miten Råtta Boorikselle käy tällä kertaa ja voiko mielikuvitusystävän varastaa.
Näytökset
Mitä jos elintarvikkeillamme olisi tunteita? Mitä jos ne eläisivät toivossa ja uskossa, että heidän palvomansa jumalat (me kuluttajat) tulisivat jokin kaunis päivä valitsemaan heidät ja viemään kohti iki-ihanaa Suurta Tuntematonta? Ja mitä tapahtuisi, jos kaikki mihin ne ovat uskoneet osoittautuisikin valheeksi?
Näytökset