Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo rohkean ja omapäisen nuoren Annan tarinan vuoden 1666 Ahvenanmaalla. Kätilö Valpurin kasvattityttärenä hänestä koulutetaan kylän seuraavaa parantajaa. Anna päättää kuitenkin ottaa piian pestin uuden kihlakunnantuomari Psilanderin palveluksessa. Psilander on saanut tehtäväkseen puhdistaa Ahvenanmaa pakanallisista tavoista ja mustasta magiasta lopullisesti. Myrskyn silmään joutuu Valpurin lisäksi Anna.
Näytökset
Peter Grönlundin elokuva kysyy, onko Tukholman huono-osaisten pikkurikollisten keskuudessa jotain kunniaa, joka ylittäisi tarpeen pelastaa oma nahkansa keinolla millä hyvänsä?
Näytökset
Dokumenttielokuva Kiki näyttää, että vogue-tanssityyli on voimissaan New Yorkin mustien ja latinoiden queer- ja trans-yhteisössä. Esiintyminen ja skenen tuoma yhteenkuuluvuuden tunne ovat tärkeitä monin tavoin marginalisoiduille nuorille aikuisille.
Näytökset
Ruotsalainen runoilijakriitikko saa potkut kirjoitettuaan arvostelun kirjasta, jota ei ole olemassa. Edessä on kulttuurishokki ja köyhyyden kierre, kun luova työ vaihtuu mekaaniseen linjastoon.
Näytökset