He ovat paenneet4
/ Uutiset

Elokuva-alan ammattipalkinnot jaettiin Kotimaisen elokuvan viikolla

Elokuva-alan järjestöt palkitsivat suomalaisia elokuvantekijöitä torstaina Kotimaisen elokuvan viikon päätösjuhlassa Rakkautta & Anarkiaa -festivaalilla. HE OVAT PAENNEET -elokuva toi tekijöilleen vuoden ohjaajan ja parhaan tuottajan palkinnot. Vuoden elokuvaohjaajana palkittiin He ovat paenneet -elokuvan ohjaaja J-P Valkeapää… Lue Elokuva-alan ammattipalkinnot jaettiin Kotimaisen elokuvan viikolla »

HKK_Miikka huipulla_pc_Veera Leino
/ Uutiset

Hentokeijukorento palkittiin Finnish Film Affair -myyntitapahtumassa

Elokuva-alan kansainvälinen myyntitapahtuma Finnish Film Affair päättyi torstaina. Kolmipäiväiseen tapahtumaan osallistui ennätysmäärä elokuvan ammattilaisia ulkomailta ja Suomesta. FFA:ssa jaettiin ensimmäistä kertaa palkinto kansainvälisesti kiinnostavimmalle elokuvaprojektille. Finnish Film Affairin ensimmäisen Best Pitch -palkinnon… Lue Hentokeijukorento palkittiin Finnish Film Affair -myyntitapahtumassa »

flocking_1
/ Uutiset

Kunnon kansalaisten riivaamana

Jaana Semerin kiikarissa ruotsalainen raiskausdraama Flocking ja yhdellä otolla kuvattu saksalainen Victoria. Beata Gårdelerin FLOCKING on hieno sisarteos Thomas Vinterbergin Jahdille – ja jos minulta kysytään, vielä vahvempi ja elokuvallisempi. Nyt se on nainen, joka ei puolustaudu. Tämän vakaan ja vakavan, huikean kauniisti kuvatun… Lue Kunnon kansalaisten riivaamana »

_MG_4316
/ Uutiset

Nettilipunmyynnin vika korjattu

PÄIVITYS: Nettikaupan palvelinta koskenut vika on saatu korjattua ja liput välittyvät sähköpostiin normaalisti! Aiempi uutinen: Festivaalin nettikaupasta ostetut liput välittyvät viiveellä sähköpostiin. Syynä on palvelinyhtiössä sattunut tekninen vika, jota korjataan parhaillaan. Nettikaupassa tehdyt ostot löytyvät festivaalin… Lue Nettilipunmyynnin vika korjattu »