He ovat paenneet4
/ Uutiset

Elokuva-alan ammattipalkinnot jaettiin Kotimaisen elokuvan viikolla

Elokuva-alan järjestöt palkitsivat suomalaisia elokuvantekijöitä torstaina Kotimaisen elokuvan viikon päätösjuhlassa Rakkautta & Anarkiaa -festivaalilla. HE OVAT PAENNEET -elokuva toi tekijöilleen vuoden ohjaajan ja parhaan tuottajan palkinnot. Vuoden elokuvaohjaajana palkittiin He ovat paenneet -elokuvan ohjaaja J-P Valkeapää… Lue Elokuva-alan ammattipalkinnot jaettiin Kotimaisen elokuvan viikolla »

HKK_Miikka huipulla_pc_Veera Leino
/ Uutiset

Hentokeijukorento palkittiin Finnish Film Affair -myyntitapahtumassa

Elokuva-alan kansainvälinen myyntitapahtuma Finnish Film Affair päättyi torstaina. Kolmipäiväiseen tapahtumaan osallistui ennätysmäärä elokuvan ammattilaisia ulkomailta ja Suomesta. FFA:ssa jaettiin ensimmäistä kertaa palkinto kansainvälisesti kiinnostavimmalle elokuvaprojektille. Finnish Film Affairin ensimmäisen Best Pitch -palkinnon… Lue Hentokeijukorento palkittiin Finnish Film Affair -myyntitapahtumassa »

flocking_1
/ Uutiset

Kunnon kansalaisten riivaamana

Jaana Semerin kiikarissa ruotsalainen raiskausdraama Flocking ja yhdellä otolla kuvattu saksalainen Victoria. Beata Gårdelerin FLOCKING on hieno sisarteos Thomas Vinterbergin Jahdille – ja jos minulta kysytään, vielä vahvempi ja elokuvallisempi. Nyt se on nainen, joka ei puolustaudu. Tämän vakaan ja vakavan, huikean kauniisti kuvatun… Lue Kunnon kansalaisten riivaamana »

_MG_4316
/ Uutiset

Nettilipunmyynnin vika korjattu

PÄIVITYS: Nettikaupan palvelinta koskenut vika on saatu korjattua ja liput välittyvät sähköpostiin normaalisti! Aiempi uutinen: Festivaalin nettikaupasta ostetut liput välittyvät viiveellä sähköpostiin. Syynä on palvelinyhtiössä sattunut tekninen vika, jota korjataan parhaillaan. Nettikaupassa tehdyt ostot löytyvät festivaalin… Lue Nettilipunmyynnin vika korjattu »

SICARIO

Day 01
/ Uutiset

Lipunmyynti alkoi reippaasti

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin lipunmyynti lähti käyntiin vilkkaasti torstaina 10.9. Perinteiseen tapaan suosituin oli festivaalin avajaiselokuva LOUDER THAN BOMBS, joka varattiin loppuun noin puolessa tunnissa niin teattereiden kuin verkkokaupan kiintiöistä. Myös Meksikon ja USA:n rajalla käytävästä huumesodasta kertova SICARIO… Lue Lipunmyynti alkoi reippaasti »