The Met Gala under the watchful eye of Vogue’s Anna Wintour

THE FIRST MONDAY IN MAY – must be the only Monday that is not the absolute worst. That is, because that specific date hosts the annual Met Gala, the mouth-watering and ceremoniously genius fundraising event for The Metropolitan Museum of Art’s: “China: Through the Looking Glass-exhibition.” The filmmaker Andrew Rossi, known for Page One:… Lue The Met Gala under the watchful eye of Vogue’s Anna Wintour »

Intensiivinen A War ei päästä katsojaansa helpolla

A WAR on nimensä mukaisesti kuvaus sodasta. Se ei ihannoi tai kaunistele sotaa, vaan sodan annetaan olla sitä itseään kaikessa raakuudessaan. Intensiivisissä kohtauksissa liipaisimen veto voi olla aina tappava eikä kaikkivoipaisia sankareita ole olemassa. Tarina pyörii tanskalaisupseeri Claus M. Pedersenin ja tämän perheen ympärillä… Lue Intensiivinen A War ei päästä katsojaansa helpolla »

Operation Avalanche: Elokuva salaliitosta salaliiton keskellä

Apollo 11 laskeutui kuun pinnalle vuonna 1969 – vai laskeutuiko sittenkään? Ohjaaja Matt Johnsonin fiktiivisessä dokumentissa salaliittoteoria on herätetty henkiin ja sen ympärille on kasattu nopeasti etenevä ja pomppiva juoni, jonka aikana on hankalaa samaistua päähenkilöihin. On vuosi 1967 ja CIA:n värväämät huippulahjakkaat… Lue Operation Avalanche: Elokuva salaliitosta salaliiton keskellä »

I, Olga Hepnarová: Raskas tarina tytöstä, josta kasvaa massamurhaaja

Olga Hepnarová haluaa kuolla. Kolmetoistavuotiaana ensimmäinen itsemurhayritys vie Olgan vuodeksi psykiatriselle osastolle. 22-vuotiaana hänestä tulee massamurhaaja, kun hän tietoisesti ajaa kuorma-autolla suuren henkilöjoukon yli Prahan raitiovaunupysäkillä. Kahdeksan ihmistä kuolee ja 12 loukkaantuu vakavasti. Lehteen postitetussa… Lue I, Olga Hepnarová: Raskas tarina tytöstä, josta kasvaa massamurhaaja »