Horse1
/ Blogi

Hevoset rulettaa ja ihmiset vikisee

Mitä on tapahtunut islantilaiselle elokuvalle? Ragnar Bragasonin Metalhead ja tämä Benedikt Erlingssonin OF HORSES AND MEN – nämähän on ihan killereitä! Of Horses and Menin idea on yksinkertainen. Olis joukko islanninhevosia ja niitten omistajia. Ja olis se aava tuulinen maisema, jossa kaikki näkee (= tietää) kaiken. Ja jossa hevoset… Lue Hevoset rulettaa ja ihmiset vikisee »

The Tribe1
/ Blogi

Signmark arvioi kuurojen sisäoppilaitoksesta kertovan The Triben

Kuuro rap-artisti Signmark katsoi ennakkoon ukrainalaisen The Tribe -elokuvan, joka kaikessa karuudessaan myös ilahdutti: ”Onneksi kuurojen elämästä tehdään yhä enemmän elokuvia.” Olen kova katsomaan elokuvia, sillä en voi kuunnella radiota. Lukutoukka en ole, vaikka joskus tulee kyllä kirjaa luettua. Olen iloinen, että maailmalla… Lue Signmark arvioi kuurojen sisäoppilaitoksesta kertovan The Triben »

Zero Motivation1
/ Blogi

Saara Cantellin R&A-tärpit osa 3: Zero Motivation & Grand Central

R&A:n blogisarja, jossa elokuvaohjaaja Saara Cantell valitsee omia R&A-tärppejään jatkuu kolmannella osallaan, jossa vuorossa on Grand Central ja Zero Motivation. Sarjan aiemmat osat täällä ja täällä.  Rebecca Zlotowskin GRAND CENTRAL jatkaa liikkuvalla kameralla kuvattujen, elämäntuntuisten kohtaamiselokuvien sarjaa. Samalla se… Lue Saara Cantellin R&A-tärpit osa 3: Zero Motivation & Grand Central »

Love at First Fight9_
/ Blogi

Saara Cantellin R&A-tärpit osa 2: Love at First Fight & Going Away

Ohjaaja Saara Cantellin R&A-elokuvien analyysisarja jatkuu. Tänään katsauksessa Thomas Cailleyn LOVE AT FIRST FIGHT ja Nicole Garcian GOING AWAY. Sarjan ensimmäinen osa löytyy R&A-blogin aiemmasta postauksesta, josta voit myös lukea enemmän Cantellista.  Toinen hienosti elämän- eikä tarinantuntuinen elokuva on Thomas Cailleyn… Lue Saara Cantellin R&A-tärpit osa 2: Love at First Fight & Going Away »