He ovat paenneet4
/ Uutiset

Elokuva-alan ammattipalkinnot jaettiin Kotimaisen elokuvan viikolla

Elokuva-alan järjestöt palkitsivat suomalaisia elokuvantekijöitä torstaina Kotimaisen elokuvan viikon päätösjuhlassa Rakkautta & Anarkiaa -festivaalilla. HE OVAT PAENNEET -elokuva toi tekijöilleen vuoden ohjaajan ja parhaan tuottajan palkinnot. Vuoden elokuvaohjaajana palkittiin He ovat paenneet -elokuvan ohjaaja J-P Valkeapää… Lue Elokuva-alan ammattipalkinnot jaettiin Kotimaisen elokuvan viikolla »

HKK_Miikka huipulla_pc_Veera Leino
/ Uutiset

Hentokeijukorento palkittiin Finnish Film Affair -myyntitapahtumassa

Elokuva-alan kansainvälinen myyntitapahtuma Finnish Film Affair päättyi torstaina. Kolmipäiväiseen tapahtumaan osallistui ennätysmäärä elokuvan ammattilaisia ulkomailta ja Suomesta. FFA:ssa jaettiin ensimmäistä kertaa palkinto kansainvälisesti kiinnostavimmalle elokuvaprojektille. Finnish Film Affairin ensimmäisen Best Pitch -palkinnon… Lue Hentokeijukorento palkittiin Finnish Film Affair -myyntitapahtumassa »

Koza_2
/ Blogi

Kun ihminen on pelkkä hyödyke

Blogissa rämmitään pohjalla slovakialaisen nyrkkeilijän kanssa KOZASSA ja ihmetellään MEN & CHICKEN -elokuvan eläimellisiä ihmisiä. Slovakkiohjaaja Ivan Ostrochovskyn elokuva KOZA on upea, mutta katsojalle vähän problemaattinen, kuten dokudraamat aina. Katsonko minä nyt totta vai tarua? Koza on hyvän tahdon ele ohjaajaltaan… Lue Kun ihminen on pelkkä hyödyke »

flocking_1
/ Uutiset

Kunnon kansalaisten riivaamana

Jaana Semerin kiikarissa ruotsalainen raiskausdraama Flocking ja yhdellä otolla kuvattu saksalainen Victoria. Beata Gårdelerin FLOCKING on hieno sisarteos Thomas Vinterbergin Jahdille – ja jos minulta kysytään, vielä vahvempi ja elokuvallisempi. Nyt se on nainen, joka ei puolustaudu. Tämän vakaan ja vakavan, huikean kauniisti kuvatun… Lue Kunnon kansalaisten riivaamana »