Susi_suomi_3
/ Uutiset

Rakkautta & Anarkiaa täyttää 30 vuotta – varaslähtö jo elokuussa!

Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Festivaalin juhlavuoden elokuviin kuuluvat muun muassa Berliinin elokuvajuhlien pääpalkinnon Kultaisen karhun voittanut vinksahtanut unkarilainen rakkauselokuva On Body and Soul sekä seksikäs ja synkkä brittiläinen klassikkotulkinta Lady Macbeth. On Body and… Lue Rakkautta & Anarkiaa täyttää 30 vuotta – varaslähtö jo elokuussa! »

Rakbild
/ Uutiset

Kansainvälistä lyhytelokuvapäivää vietetään jälleen 21. joulukuuta

Kansainvälistä lyhytelokuvapäivää vietetään jälleen 21. joulukuuta kymmenissä maissa. Myös R&A on tänä vuonna mukana järjestämässä lyhytelokuvapäivää, jossa kuka vain voi pistää pystyyn oman POP-UP tapahtuman niin kotona, teatterissa tai kahvilassa tilaamalla valmiiksi kuratoidun ja ilmaisen leffapaketin. Järjestäjät… Lue Kansainvälistä lyhytelokuvapäivää vietetään jälleen 21. joulukuuta »

Louder than bombs
/ Uutiset

Norjalainen Louder Than Bombs on vuoden paras pohjoismainen elokuva

Pohjoismaiden neuvoston vuoden 2016 elokuvapalkinnon saivat ohjaaja-käsikirjoittaja Joachim Trier, käsikirjoittaja Eskil Vogt ja tuottaja Thomas Robsahm elokuvasta LOUDER THAN BOMBS. R&A-festivaalin vuoden 2015 avajaiselokuva LOUDER THAN BOMBS sai myöhään tiistai-iltana (1.12.2016) ensimmäisenä norjalaisena elokuvana POHJOISMAIDEN… Lue Norjalainen Louder Than Bombs on vuoden paras pohjoismainen elokuva »