/ Uutiset

Ylikierroksilla rokanneista kreisibailuista Suomen suurimmaksi elokuvatapahtumaksi – R&A:n tarina nyt yksissä kansissa!

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin historiaan sukeltava haastatteluteos 30 vuotta rakkautta ja anarkiaa on nyt kaupoissa! Kirja sisältää liki 400 sivua railakkaita tarinoita festarin villeistä vuosista nykypäivään. ”Joillekin elokuva on teollisuutta – rahaa – toisille elokuva on kieltä – tiedettä – meille se on rakkautta ja… Lue Ylikierroksilla rokanneista kreisibailuista Suomen suurimmaksi elokuvatapahtumaksi – R&A:n tarina nyt yksissä kansissa! »

/ Uutiset

R&A:n gaalaelokuvissa Cannes-voittajia ja maailmanensi-ilta – lyhytelokuville oma tapahtuma!

Suomen suurimman ja kauneimman elokuvafestivaalin gaalaelokuvat ovat The Square, The Killing of a Sacred Deer, Tokasikajuttu ja Call Me by Your Name. Ensimmäistä kertaa järjestettävä R&A Shorts -tapahtuma tuo festivaalille ennätysmäärän lyhytelokuvia. R&A:n 30-vuotisjuhlan avajaiselokuvana esitetään ylistetty Call Me by Your… Lue R&A:n gaalaelokuvissa Cannes-voittajia ja maailmanensi-ilta - lyhytelokuville oma tapahtuma! »

/ Uutiset

Koristele seinäsi rakkaudella ja anarkialla – kalenteri myynnissä nyt!

Bäng! Matofakoo! R&A:n juhlavuoden seinäkalenterit ovat nyt myynnissä. Ne sisältävät vuoden parasta taidetta 17 eri vuodelta ja yhtä monelta eri taiteilijalta! Kalenterin kannessa ja tämän vuoden syyskuun kohdalla tuijottaa tämän vuoden R&A-taiteilijan Samuli Heimosen Untuva-susi. Muiden kuukausien kohdalta löytyy rakastettuja… Lue Koristele seinäsi rakkaudella ja anarkialla – kalenteri myynnissä nyt! »

/ Uutiset

Varaslähtö R&A-juhlaan Orionissa

Elokuvateatteri Orion esittää elokuusta alkaen tärkeitä elokuvia Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin historiasta. Mukaan mahtuu R&A:ssa ensiesityksensä saaneita suurmenestyksiä ja harvinaisia kulttielokuvia niin Yhdysvalloista kuin Aasiastakin. 30 vuotta Rakkautta & Anarkiaa –nimen alla esitetään kaikkiaan 30 elokuvaa. Itse… Lue Varaslähtö R&A-juhlaan Orionissa »

/ Uutiset

Rakkautta & Anarkiaa täyttää 30 vuotta – varaslähtö jo elokuussa!

Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Festivaalin juhlavuoden elokuviin kuuluvat muun muassa Berliinin elokuvajuhlien pääpalkinnon Kultaisen karhun voittanut vinksahtanut unkarilainen rakkauselokuva On Body and Soul sekä seksikäs ja synkkä brittiläinen klassikkotulkinta Lady Macbeth. On Body and… Lue Rakkautta & Anarkiaa täyttää 30 vuotta – varaslähtö jo elokuussa! »