Love at First Fight9_
/ Blogi

Saara Cantellin R&A-tärpit osa 2: Love at First Fight & Going Away

Ohjaaja Saara Cantellin R&A-elokuvien analyysisarja jatkuu. Tänään katsauksessa Thomas Cailleyn LOVE AT FIRST FIGHT ja Nicole Garcian GOING AWAY. Sarjan ensimmäinen osa löytyy R&A-blogin aiemmasta postauksesta, josta voit myös lukea enemmän Cantellista.  Toinen hienosti elämän- eikä tarinantuntuinen elokuva on Thomas Cailleyn… Lue Saara Cantellin R&A-tärpit osa 2: Love at First Fight & Going Away »

The Zero Theorem1
/ Uutiset

Lipunmyynti alkoi vauhdikkaasti

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin lipunmyynti lähti käyntiin vilkkaasti torstaina 11.9.Perinteiseen tapaan festivaalin gaalaelokuvat olivat suosittuja – sekä avajaiselokuva WHIPLASH että päätöselokuva BOYHOOD varattiin loppuun ensimmäisen puolen tunnin aikana niin teattereiden kuin verkkokaupan kiintiöistä. Myös Nick Cavesta… Lue Lipunmyynti alkoi vauhdikkaasti »

I Am Yours1_
/ Uutiset

Lipunmyynti alkaa 11.9. klo 10

Näytöskohtaisten lippujen ennakkomyynti alkaa 11.9. klo 10.00. Lippuja voi ostaa ennakkoon R&A:n ja Finnkinon verkkokaupoista sekä Lasipalatsin Bio Rexistä ja Finnkinon teattereista kautta maan. Normaalilipun hinta on 8€. Liput Bio Rexin, Kino Engelin, Kesäkino Engelin, Andorran, Dubrovnikin, Orionin ja Kino Tapiolan näytöksiin… Lue Lipunmyynti alkaa 11.9. klo 10 »

Lippujono_ATiimi_1
/ Uutiset

Sarjakortit myyntiin tänään

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin sarjakortit tulevat ennakkomyyntiin perjantaina 5.9. klo 12. Sarjakortteja ja festivaalikatalogeja voi ostaa ennakkoon 5.–10.9 Lasipalatsin Bio Rexissä, Kontulan Kulttuuripisteessä, Kinopalatsissa ja Tennispalatsissa. Sarjakortin hinta on 70 euroa ja se sisältää 11 elokuvalippua ja festivaalikatalogin… Lue Sarjakortit myyntiin tänään »